Adanalı Ülkücülerin Emmisi Recai Yıldırım Anıldı
Haber Detayı
26 Eylül 2021 - Pazar 20:10 Bu haber 3435 kez okundu
 
Adanalı Ülkücülerin Emmisi Recai Yıldırım Anıldı
MHP eski Genel Başkan Yardımcılarından Recai Yıldırım, vefatının yedinci yıl dönümünde Adana'daki kabri başında dualarla anıldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adanalı Ülkücülerin Emmisi Recai Yıldırım Anıldı

Adana ve MHP Genel Merkezi'nde Teşkilatların her kademesinde görev yapan ve Adanalı Ülkücülerin Recai Emmisi olarak bilinen MHP eski Genel Başkan Yardımcılarından Recai Yıldırım, eski ve yeni Teşkilat yöneticileri ve MHP'li Belediye Başkanlarının katılımlarıyla Kabasakal Mezarlığı'nda bulunan kabri başında dualarla anıldı.

 

MERHUM RECAİ YILDIRIM'I ANMA TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

 

Adana'nın Çukurova İlçesi'nde bulunan Kabasakal Mezarlığı'nda düzenlenen MHP eski Genel Başkan Yardımcılarından Recai Yıldırım'ı anma etkinliğine; MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve İl Divan Kurulu Üyeleri, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, İmamoğlu eski Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP Adana eski Milletvekili Yılmaz Tankut, MHP Adana eski İl Başkanlarından Abdulkadir Üçkardeşler, Mustafa İzgioglu ve Yusuf Baş, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Yüreğir İlçe Baskanı Tamer Yücel, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP Karataş İlçe Başkanı İsmail Arıcı, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Seyfettin Gündoğdu, MHP'li Belediye Meclis Üyelerinden Vedat Cengiz ve Hacıali Yaşar, MHP İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, Recai Yıldırım'ın ailesi ve çok sayıda Teşkilat mensubu katılım sağladı. Merhum Recai Yıldırım, okunan Kur'an-ı Kerim ve dualarla anılırken, kabrine karanfil bırakılıp ikramlarda bulunuldu.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN AÇIKLAMA

 

Hayatını Milliyetçi Ülkücü Hareket'e hizmet etmekle geçiren dava adamı Recai Yıldırım'ı özlemle anan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Teşkilatlarımızın her kademesinde fedakarca görev yapan ve son olarak MHP Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken, 26 Eylül 2014 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatı kaybeden dava adamı Recai Yıldırım ağabeyimizi, vefatının 7. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Davanın çilesini çekmiş ve başarılı hizmetlerde bulunmuş bir dava adamı olan Recai Yıldırım ağabeyimizi özlemle anarken, yerinin asla doldurulamayacağı gerçeğini ifade etmek istiyorum. Ruhu şad mekanı Cennet olsun.'' dedi.

 

MHP MYK ÜYESİ MEHMET TAYTAK'TAN AÇIKLAMA 

 

Merhum Recai Yıldırım'ı anma töreninde açıklamalarda bulunan MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Merhum Recai Yıldırım'ı ölümünün yedinci yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Mermum Yıldırım, Ülkücü camia için çok önemli bir değerdir. Recai Yıldırım'ın vefatının ardından geçen zamanlarda, yerinin doldurulmasının zor olduğu görülmüştür. Kendisine bu vesileyle bir kez daha Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum." dedi.

 

Bir 1 kişi ve oturuyor görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 

Bir 3 kişi ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP eski Genel Başkan Yardımcısı, Recai Yıldırım, vefatının yedinci, yıl dönümünde, Adana, dualarla anıldı, kabri başında, dava adamı, Ülkücü Hareket, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı