MHP'li Özdemir: İki Siyasi Parti Lideri Tasfiye Olacak
Haber Detayı
27 Eylül 2021 - Pazartesi 19:29 Bu haber 2378 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: İki Siyasi Parti Lideri Tasfiye Olacak
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, iki siyasi parti liderinin siyaseti tamamen bırakacağını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: İki Siyasi Parti Lideri Tasfiye Olacak

2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik öngörülerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Türk Milletinin PKK-HDP'ye yol ve alan açan siyasi proje ve hesaplara onay vermeyeceğini belirterek, 2023 yılında yapılacak seçimlerden sonra iki siyasi parti liderinin tasfiye olacağını söyledi.

 

2023 YILINDA YAPILACAK SEÇİMLERDE İKİ SİYASİ PARTİ LİDERİ SİYASETTEN ÇEKİLECEK

 

2023 yılında yapılacak seçimlerden sonra siyasetten tamamıyla çekilecek iki isim şimdiden belirginleşti. İP Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Türk siyasetinin de böylesi bir temizliğe de ihtiyacı vardı. Milletimizin PKK-HDP'ye yol ve alan açan siyasi proje ve hesaplara onay vermeyeceği açıktır. Durum böyleyken iki siyasi partinin Türk Milleti iradesi aleyhine hareket etmesinin kaçınılmaz sonu ufukta göründü. Bu topraklarda sadece millet iradesi geçerlidir, okyanus ötesi değil!

 

ZİLLETİN İP'İNİ TUTANLARIN OYUNU HER YÖNÜYLE DEŞİFRE OLDU

 

Başkalarını iddiasız olmakla suçlayan İP'in düştüğü vahim hal, iddiası ve projesi olan bir siyasi parti olmaktan ziyade proje partisi olduğunu tescil etti. Akşener 2018'de "aday olma" telefonu geldiğini söylemişi, bugün aday olmayacağını duyurdu. Acaba Akşener'e kim telefon açtı? HDP'ye kapatılma davası sürerken zillet ittifakına "HDP mecliste olmalıdır açıklaması yapın" aklını verenler belli ki İP'in başındaki Akşener'e de "aday olma" demiş ve dediğini yaptırmıştır. Zilletin İP'ini tutanların oyunu her yönüyle deşifre olmuştur.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, iki siyasi parti, lideri, siyaseti bırakacak, tasfiye olacak, 2023 seçimleri, siyasi öngörü, siyasi tahmin, hesap, onay, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı