MHP'li Erdem: Samimiyet Sınavından Kaçamayacaklar
Haber Detayı
03 Temmuz 2023 - Pazartesi 19:30 Bu haber 3224 kez okundu
 
MHP'li Erdem: Samimiyet Sınavından Kaçamayacaklar
MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, muhalefetin TBMM'de vereceği samimiyet sınavından kaçamayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Erdem: Samimiyet Sınavından Kaçamayacaklar

A Haber'de yayınlanan Merve Türkay'ın sunduğu Memleket Meselesi programında yaptığı siyasi değerlendirmelerden bazı bölümlerini sosyal medya hesabından paylaşan MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun izlediği politikalara yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

MHP'Lİ ARZU ERDEM: İMAMOĞLU İSTANBUL'UN BAŞINA GELMİŞ EN BÜYÜK FELAKET

 

İstanbul’un başına gelmiş en büyük felaketin Ekrem İmamoğlu olduğuna dikkat çeken MHP 25, 26, 27 Dönem İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, ''İstanbul’a hizmet etmek vaadiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen E. İmamoğlu, İstanbulumuz için büyük tehlike arzeden deprem başta olmak üzere ulaşım, temizlik gibi sorunlarıyla ilgilenmek dışında milletimizin milli ve manevi değerlerine tahribat açacak her konuyla meşgul oluyor. Terörün siyasi uzantısı hdpkk nın belediyelerine kayyum atandığında İmamoğlu orada. Tarihimizi aşağılayan etkinliklerin organizasyonunda Ekrem İmamoğlu’nu görürsünüz. Manevi değerlerimize saygısızlıkta yine ön safta o vardır. LGBT ye destek vermek İmamoğlu’nun işidir. Yaptığı sergilerde sapkınlığı, çocuklara psikolojik şiddeti içeren görselleri adeta Müslüman Türk Milletine meydan okurcasına öne çıkartan yine Ekrem İmamoğlu’dur. Daha sayamadığımız bir sürü rezillik var. Bir tek İstanbul’a, İstanbulluya hizmet yok. O yüzden daha önce dedim, yine söylüyorum E. İmamoğlu İstanbul’un başına gelmiş en büyük felakettir.'' dedi.

 

KÜRESEL EMPERYALİSTLERİN AMACINA HİZMET EDİYOR

 

Ekrem İmamoğlu'nun küresel emperyalistlerin amacına hizmet edici faaliyetlere imza attığını belirten MHP'li Arzu Erdem, ''Ülkemizi terör örgütleriyle bölerek, parçalayarak dize getirmeye çalışan küresel emperyalist çeteler, başaramayınca bu defa da milletimizi oluşturan en önemli unsur olan aile yapımızı bozmayı, ahlaki tahribatlar açmayı amaçlıyor. Biz Cinsiyetsiz, Ahlaksız, Ailesiz Toplum Yaratmak İsteyen çetelere dur dedikçe işi dünyanın göz bebeği İstanbulumuza hizmet olan İBB E. İmamoğlu, bu operasyonlara var gücüyle destek oluyor. Dini değerlerimize, örf ve adetlerimize saldırı niteliğinde faaliyetler yapıyor.'' dedi.

 

KILIÇDAROĞLU VE ORTAKLARI SAMİMİYET SINAVI VERECEK

 

Kemal Kılıçdaroğlu ve ittifak ortaklarının Başörtüsü konusu TBMM'ye geldiğinde samimiyet sınavı vereceğini ifade eden MHP'li Arzu Erdem, ''Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye sosyal ve ekonomik meseleleri bir bir çözerken ve dış politikanın çok yoğunluk kazandığı ve büyük başarıların elde edildiği bir dönemde; 2008 yılında TBMM’de Ak Parti ve MHP oylarıyla başörtüsü konusunu çözmüş olmasına rağmen, sanki bu konu çözülmemiş gibi olayı gündeme taşıyan sadece oy ve gündemi değiştirmeye yönelik bu hamlesi sadece seçmenimizi istismara yöneliktir. Halbuki bu konu daha önce Ak Parti  ve MHP oylarıyla TBMM de yasalaşmış ve çözülmüştür. Bu konunun sadece oy uğruna CHP tarafından istismar edilip tartışmaya açılması CHP’yi ve yanında saf tutan partileri bu konuda samimiyet noktasında ele vermiştir. Başörtülü hanım kardeşlerimi, kızlarımız, arkadaşlarımız bu hakkı çok şükür ki kullanılmaktadır. Bunun geriye dönüşü söz konusu olamaz ve bu tür tercihte bulunan her insanımıza da millet olarak saygı duymak mecburiyetindeyiz. Hem Sayın Cumhurbaşkanımız, hem de Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli diyorki, gelin bu konuda samimiyseniz başörtüsü konusunu ve aile birliğinin korunması konusunu Anayasal güvence altına alalım. Cumhur ittifakı olarak buyrun diyoruz. Bu konular  CHP ve ittifak ortakları için turnusol kâğıdı olmuştur. Bundan kaçış yoktur.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Arzu Erdem, İstanbul, muhalefet, samimiyet sınavı, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı