MHP'li Aydın: Afet Yaralarının Sarılması Gerekir
Haber Detayı
12 Temmuz 2020 - Pazar 15:38 Bu haber 2916 kez okundu
 
MHP'li Aydın: Afet Yaralarının Sarılması Gerekir
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, yaşanan felaketler sonucunda meydana gelen kayıpların takipçisi olacaklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Aydın: Afet Yaralarının Sarılması Gerekir

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, içeride ve dışarıda terörle mücadelesini ve Doğu Akdeniz'de Mavi Vatan konusunda diplomatik mücadelesini sürdüren Türkiye'nin, son zamanlarda bir çok doğal afet ve kazaları peş peşe yaşadığını söyledi.

 

ÜLKEMİZ SON DÖNEMDE BİR ÇOK FELAKET YAŞADI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, ''Türkiye, içeride ve dışarda bir yandan terörle mücadelesini ve Doğu Akdeniz'de Mavi Vatan konusunda diplomatik mücadelesini sürdürürken, bir yandan Coronavirüs salgını ile bir yandan da doğal afet ve kazalarla uğraşmak zorunda kaldı. Özellikle Sakarya'daki havai fişek fabrikasındaki patlama, akabinde yine o minvalde askerlerimizin taşıdığı aracın bir kaza sonucu patlaması, şehitlerimizin bizi ziyadesiyle derin bir hüzne gark ettiğine tanıklık ettik. Aydın, Bingöl Yedisu ve Karlıova ile Erzurum Çat üçgeninde deprem yaşandı. Depremin yaraları henüz sarılmadan Trabzon ve Rize'de sel baskını, toprak kaymaları, can ve mal kayıpları oldu.'' dedi.

 

MHP YARALARIN SARILMASI NOKTASINDA TAKİPÇİ OLACAK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, ''Artvin'in Yusufeli ilçesinde çıkan yangında ahşap ağırlıklı 35 ev kül oldu. Ciğerimiz yandı. Orası gerçekten doğa harikası bir yer. Onların yaşadıkları acıların, sıkıntıların farkındayız. Can kaybı olmaması büyük tesellimiz ama bu yaraların sarılması noktasında elimizden geleni yapacağız. Hükümet yetkilileri bölgede gerekli hasar tespit çalışmalarını yapıyorlar. Bizler de bunun takipçisi olacağız. Van'ın Gevaş ilçesinde göçmen taşıyan bir teknenin batması, ayrı bir trajediye neden oldu. Arama ve kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Van'ın İpekyolu ilçesinde aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketinde kayıplarımız oldu. Genellikle Doğu Anadolu ve Kuzey Doğu Anadolu bölgesinde yaşanan trajediler ve doğal felaketler inşallah son olur. MHP olarak özellikle bu yaraların sarılması, maddi kayıpların önlenmesi ve yapılması gerekenler noktasında takipçi olacağız." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Kamil Aydın, MHP, Ak Parti, doğal afetler, Afet yaraları, kazalar, coronavirüs, MHP Haberleri, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı