MHP'li Ayşe Sibel Ersoy'dan Gençlere Çok Önemli Uyarı
Haber Detayı
11 Temmuz 2020 - Cumartesi 22:07 Bu haber 4200 kez okundu
 
MHP'li Ayşe Sibel Ersoy'dan Gençlere Çok Önemli Uyarı
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Türk gençliğinin uyuşturucu bağımlılığına karşı savaş açması gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
 MHP'li Ayşe Sibel Ersoy'dan Gençlere Çok Önemli Uyarı

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin uyuşturucu propleminin önüne geçmek için olağanüstü bir çaba sarfettiğini belirterek, Türk gençliğinin uyuşturucu bağımlılığına karşı savaş açması gerektiğini söyledi.

 

TÜRKİYE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE OLAĞANÜSTÜ BİR ÇABA SARFETMEKTEDİR

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesi konusunda TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''İnsanlığı ve özellikle gençleri etkileyen uyuşturucu problemiyle mücadelesine son hızla devam eden Türkiye, yıkıcı sonuçları olan uyuşturucu probleminin önüne geçmek için azami çaba sarf etmektedir.'' dedi.

 

GENÇLERİMİZİN UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇMASI GEREKİR

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Ülke olarak uyuşturucuyla mücadelede güvenlik güçlerimiz, sağlık profesyonellerimizle birlikte toplumu, uyarıcı ve uyuşturucu madde kullanımından uzak tutma hedefine yaklaşmakta, aynı zamanda uyuşturucuyla mücadele alanında tedavi, rehabilitasyon ve sosyal hayata uyum programlarıyla bağımlı kişilere ulaşarak uyuşturucu kullanımının önlenmesi için farkındalık oluşturmaktadır. Başarıyla yürütülen bu çalışmaların devamını diliyor, toplumumuzu ve bilhassa gençlerimizi her türlü uyuşturucudan uzak durarak bu bağımlılığa karşı savaş açmalarını temenni ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Ayşe Sibel Ersoy, Gençlere uyarı, uyuşturucu, madde bağımlılığı,
Yorumlar
Haber Yazılımı