Bahçeli: Ali Babacan Önce Siyasi Dönekliğini Tartışsın
Haber Detayı
16 Şubat 2021 - Salı 22:46 Bu haber 4419 kez okundu
 
Bahçeli: Ali Babacan Önce Siyasi Dönekliğini Tartışsın
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Türk Milletine muhasım çevrelerin piyonu olduğunu söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli: Ali Babacan Önce Siyasi Dönekliğini Tartışsın

Anayasa'nın ilk dört maddesinin değişebileceğini söyleyen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kimin devası olduğu ve kimlere deva olacağı belli olan Ali Babacan'ın Anayasa'yı tartışmaya açacağına siyasi dönekliğini tartışması gerektiğini söyledi.

 

ALİ BABACAN ANAYASA'YI TARTIŞACAĞINA SİYASİ DÖNEKLİĞİNİ TARTIŞSIN

 

Kimin devası olduğu, kimlere deva olacağı az çok belli olan ipotekli bir partinin başkanı, Anayasa’nın ilk dört maddesinin tartışılabileceğini söylemiştir. Anayasa’nın ilk dört maddesini tartışmaya hazır olan şahsa tavsiyem, sen git önce kendini tartışmayı dene, sicilini ve siyasi dönekliğini tartışmayı iste. Anayasa’nın ilk dört maddesi Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuki kimliği, kuruluşunun ve kurtuluşunun simgesidir.

 

BABACAN TÜRK MİLLETİNİN HIŞMINDAN KURTULAMAZ

 

Bu kimliği tahrip etmeyi hayal edenler veya aklından geçirenler ya HDP’ye kapağı atsınlar, ya PKK’nın dağ kadrosuna katılsınlar, ya da Pensilvanya’da soluğu alsınlar. İlk dört maddeyi tartışacak babayiğit henüz doğmadı, tartışmaya hazırlanan, buna meyleden Babacan’ı ise uyarıyorum, böyle giderse tarihin ve milletin hışmından asla kurtulamaz.

 

ANAYASA'NIN İLK DÖRT MADDESİNİ MESELE YAPANLAR MUHASIM ÇEVRELERİN PİYONUDUR

 

“Stratejik hedefimiz Ada’daki Türk işgalini bitirmektir” diyen Yunanistan Başbakanı’yla, Anayasa’nın ilk dört maddesini mesele yapan çürük çarık zihniyet aynı muhasım çevrelerin piyonudur. Siyaset piyon işi değil misyon ve millete hizmetkarlık işidir. Allah aziz milletimizi bunlardan korusun, varlığımız ve birliğimiz daim olsun.

 

MÜBAREK ÜÇ AYLARIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

 

Geçen hafta sonu karşıladığımız mübarek Üç Aylar’ın aziz milletimiz ve Türk-İslam âlemi için hayırlara ve nice manevi atılımlara vesile olması dileklerimi ifade ederek sözlerimi bitiriyor, muhterem heyetinizi saygıyla selamlıyorum. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Anayasayı tartışma, siyasi dönekliğini tartış, ilk dört madde, Türk Milleti, MHP, Anayasa tartışması
Yorumlar
Haber Yazılımı