MHP'li Ümit Yılmaz'dan TFF'ye İstifa Çağrısı
Haber Detayı
11 Temmuz 2020 - Cumartesi 23:38 Bu haber 3277 kez okundu
 
MHP'li Ümit Yılmaz'dan TFF'ye İstifa Çağrısı
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu'nu istifa etmeye davet etti.
MHP Haberi
MHP'li Ümit Yılmaz'dan TFF'ye İstifa Çağrısı

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Süper Lig'de ve 1. Lig'de birçok futbolcu ve teknik heyete coronavirüs bulaşmışken ligleri oynatan Türkiye Futbol Federasyonu'nun, 2. ve 3. Ligleri coronavirüs salgınını bahane ederek iptal etmesine tepki göstererek, TFF'yi istifa etmeye davet etti.

 

SPORCULARDA CORONAVİRÜS VARKEN LİGLERİ OYNATAN TFF ŞİMDİ 2. VE 3. LİGLERİ İPTAL ETTİ

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Türkiye Futbol Federasyonu dün yaptığı toplantıyla 2. ve 3. Lig'de bir üst lige yükselecek takımların statüsünü açıklamıştır. TFF'nin açıklamalarına göre 1'inciler doğrudan, 2, 3, 4 ve 5'inciler aralarından 'play off' maçları oynayarak bir üst lige yükselen takımlar belli olacaktır. Süper Lig'de ve 1. Lig'de birçok futbolcuda ve teknik heyette COVID-19 testleri pozitif çıkmasına rağmen ligleri oynatan TFF, 2. ve 3. Ligleri corona salgınını bahane ederek iptal etmiştir.'' dedi. 

 

TFF'NİN TÜRK FUTBOLUNA VERECEĞİ BİR ŞEY YOK İSTİFA ETMELİDİR

 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, ''Bu virüs ne menem bir şeydir ki Süper Lig ve 1. Lig oynanınca bulaşmıyor, "play off" takımlarını es geçiyor ancak diğer takımlar maç yapınca bulaşma riski taşıyor. Şehir takımları beIN Sports'ta para etmiyor. 'Nasıl olsa bunları Katar'a satamayız.' diye futbola para gözüyle bakan Federasyonun Türk futboluna katacağı hiçbir şey yoktur, derhâl istifa etmelidir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Ümit Yılmaz, TFF, Türkiye futbol Federasyonu, TFF istifa, Süper lig, Ligler, MHP Haberleri, coronavirüs, covid 19
Yorumlar
Haber Yazılımı