MHP'li Avcı: İhanet Çevreleri Amacına Ulaşamayacak
Haber Detayı
21 Mart 2022 - Pazartesi 14:49 Bu haber 4290 kez okundu
 
MHP'li Avcı: İhanet Çevreleri Amacına Ulaşamayacak
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, bugünü istismar ederek fitne tohumları eken ihanet çevrelerinin amacına ulaşamayacağını söyledi.
GÜNDEM Haberi
MHP'li Avcı: İhanet Çevreleri Amacına Ulaşamayacak

Türklerin Ergenekon'dan çıkışını simgeleyip 21 Mart itibariyle baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı hakkında açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Nevruz Bayramını istismar eden ihanet çevrelerinin fitnesine rağmen, Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde bayramını kutladığını söyledi.

 

NEVRUZ SADECE BİR MEVSİMİN BAŞLANGICI DEĞİL

 

Anadolu ve Orta Asya kültürlerinde Türklerin Ergenekon'dan çıkışını ve baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramının, Türk Milleti açısından önemli anlamlar ifade ettiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Nevruz; birliği, dirliği, bolluk ve bereketi, kucaklaşmayı, umudu, uyanışı, var olma iradesini temsil eden milli bayramımızdır. Nevruz; sadece yeni bir mevsimin başlangıcı değil, aynı zamanda 300 milyon Türk'ün yaşadığı tüm coğrafyada idrak edilen, kutlanan milli bir gündür. Nevruz Bayramı ayrıştırmaz, birleştirir ki bütün Türk yurtlarında her ferdimizi ortak ülkü ve sevinçte buluşturan, gönülleri ısıtan kaynaşma vesilesidir." dedi.

 

KUCAKLAYICI ARACI OLMAYA DEVAM EDECEK

 

Nevruz Bayramı gününü Türk Milletini ayrıştırmak için fırsat gören ihanet çevrelerine tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bu güzel bayramı Türkiye'de birliğimizin güçlenmesi için değil; ayrışma için, kin ve nefret tohumu ekmek için kullanan ve istismar eden ihanet merkezleri bugüne kadar kirli hedeflerine ulaşamadı, bundan sonra da ulaşamayacaktır. Nevruz; kardeşliğimizin, milli birlik ve beraberliğimizin renkli, coşkulu, birleştirici, kucaklayıcı aracı olmaya devam edecektir." dedi.

 

DOĞU TÜRKİSTAN'DAN BUDAPEŞTE'YE...

 

Nevruz Bayramının 300 milyon Türk'ün yaşadığı tüm coğrafyada yaşayan insanlara hayırlar getirmesi temennilerinde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimizin, Adana'mızda bizimle birlikte kader birliği yapan tüm vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum. Nevruz'un Doğu Türkistan'dan Kırım'a, Kerkük'ten Bosna'ya, Budapeşte'ye; bütün Türk-İslam Dünyasında hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi. 

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Nevruz Bayramı, Ergenekon, baharı müjdeleyen, Türk Bayramı, birlik ve beraberlik, Anadolu, Türk Dünyası, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı