MHP'li Sözlü Ak Parti Milletvekilinin İstifasını İstedi
Haber Detayı
21 Mart 2022 - Pazartesi 20:21 Bu haber 9408 kez okundu
 
MHP'li Sözlü Ak Parti Milletvekilinin İstifasını İstedi
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Ak Parti Milletvekilinin istifasını istedi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü Ak Parti Milletvekilinin İstifasını İstedi

Furkan Vakfı'nın tutuklu 8 üyesi için düzenlediği izinsiz gösteriye sert müdahalede bulunulmasından dolayı Adana Valisi ya da Emniyet Müdürünün görevden alınmasını isteyen Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, daha önce de Gaziantep Emniyet Müdürü'nün görevden alınmasına sebep olan Furkan Vakfı'nın, her eyleminde bürokratların görevden alınmasının doğru olmadığını belirterek, Ak Parti Milletvekili Orhan Atalay'ın istifa etmesini istedi.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADANA VALİSİ YA DA EMNİYET MÜDÜRÜNÜN GÖREVDEN ALINMASINI İSTEDİ

 

Alparslan Kuytul'un kurucusu olduğu Furkan Vakfı'nın tutuklu 8 üyesi için düzenlediği izinsiz gösteriye sert müdahalede bulunulmasına ''Dün Adana’da olan-bitenler tek kelime ile vahşettir. Kimden gelirse gelsin, kime karşı işlenmiş olursa olsun. Bu vahşetin fotoğrafını tarihin ve toplumun hafızasından silecek tek şey tüm faillerin en etkin şekilde cezalandırılmasıdır.'' sözleriyle sosyal medya hesabından tepki gösteren Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, T 24 gazetesine verdiği beyanatta ise ''Mülkiye müfettişleri ile yapılanlar geçiştirilemez. Bu fotoğrafın hafızalardan silinmesi için kim emir vermişse kim organize etmişse toplumun gözü önünde cezalandırılmalı. Failler sadece cop sallayan polisler değildir. Ben bugün önemli bir gelişme bekliyorum. Bu emniyet müdürü mü olur vali mi olur onu bilemem." sözleriyle, Adana Valisi ya da Emniyet Müdürünün görevden alınmasını istedi.

 

MHP'Lİ SÖZLÜ'DEN HER FURKANCI EYLEMİNDE BÜROKRATLARIN İSTİFASININ İSTENMESİNE TEPKİ

 

Furkan Vakfı'nın düzenlediği izinsiz gösteride çıkan olaylarla ilgili Adana Valisi ya da Adana emniyet Müdürü'nün görevden alınmasını isteyen Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Furkancılar Adana'dan önce Gaziantep'te Cami içinde eylem yapmışlardı. Dönemin Emniyet Müdürü kurban gitti. Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay Adana'da furkanın izinsiz eylemine engel olan Vali ve Emniyet Müdürünün kellesini istemiş peşin peşin. Sen istifa et ki Ak Parti rahatlasın.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Ak Parti, Milletvekilinin, istifasını istedi, sert tepki, Adana karıştı, siyaset, olaylar, sert müdahale, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı