MHP'li Avcı'dan Ülkü Ocakları Kampanyasına Destek Çağrısı
Haber Detayı
05 Ağustos 2021 - Perşembe 12:46 Bu haber 2469 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Ülkü Ocakları Kampanyasına Destek Çağrısı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları tarafından yangından zarar görenlere yardım amacıyla başlatılan kampanyaya destek çağrısında bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Ülkü Ocakları Kampanyasına Destek Çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nca başlatılan yardım kampanyasına destek çağrısında bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yangında zarar gören vatandaşlara el uzatma amacıyla başlatılan kampanyaya herkesin imkânları ölçüsünde katılması çağrısında bulundu.

 

YANGINZEDELER İÇİN BAŞLATILAN KAMPANYAYA İLK DESTEK DEVLET BAHÇELİ’DEN GELDİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Türk Milleti neşe ve sevinçte bir olduğu kadar acı ve tasada da birdir ve beraberdir.'' sözleriyle başlayan ve ''Ülkemizin çeşitli noktalarında devam eden yangınlarda zarar gören vatandaşlarımızın bir nebze de olsa acılarını dindirebilmek ve yaralarını sarabilmek için yardım elimizi uzatıyoruz.'' denilerek, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından yapılan duyuruyla, yangınzedeler için başlatılan yardım kampanyasına, ilk destek MHP Lideri Devlet Bahçeli'den geldi.

 

BAŞKAN AVCI: YANGINLAR ORTAK ACILARA DÖNÜŞTÜ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nca başlatılan yardım kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bir hafta önce başlayan, bazı bölgelerde  yer yer devam eden yangınlar felaket boyutuna ulaşarak milletçe muhatap kaldığımız ortak acılarımıza dönüşmüştür. Yangınlarla mücadelelerde de aktif olarak yer alarak çalışmalara katkı sunan Ülkü Ocakları’mızın milli hassasiyetle, insani bir görev duygusuyla başlatmış olduğu bu yardım kampanyası yaralarımızı sarma, acılarımızı bir nebze olsun dindirme amacı taşımaktadır.'' dedi.    

 

YARDIMLAŞMAK İNSANİ BİR GÖREV

 

Ülkü Ocakları tarafından başlatılan yardım kampanyasına herkesi katılmaya davet eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Böylesi felaketlerde yardımlaşmak insani bir görev olmanın yanında ayrıca bizleri her an imtihan eden Yüce Allah’ın rızasını kazanmamıza vesile olabilir. Yardımdan geri kalmayalım. Küçük bir yardım bile bir vatandaşımızın ihtiyacını giderebilir; acısını, kaybını azaltabilir. Herkes imkânlar nispetinde kampanyaya destek verebilir. Gün bir olma, beraber olma, yaralarımızı sarma zamanıdır.'' dedi.

 

YARDIMLARIN YAPILABİLECEĞİ YERLER

 

Vatandaşlar ve kurumlar; MHP İl ve İlçe Teşkilatlarına, MHP Belediyelerine, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Teşkilatlarına başvurarak makbuz karşılığında ayni yardımlarda bulunabilecek. Nakdi yardımlar ise sadece havale ve EFT yoluyla yalnızca bildirilen banka hesaplarına kabul edilecek. Bağışların Ziraat Bankası “TR65 0001 0000 0145 1817 3050 39” İBAN nolu hesaba havale ve EFT yapılabileceği bildirildi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Ülkü Ocakları, yangından, zarar görenlere, yardım kampanyası, MHP, imkanları ölçüsünde, herkesi, davet etti, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı