MHP'li Özarslan'dan Ali Babacan'ı Tuş Eden Sorular
Haber Detayı
05 Ağustos 2021 - Perşembe 11:22 Bu haber 2581 kez okundu
 
MHP'li Özarslan'dan Ali Babacan'ı Tuş Eden Sorular
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, kriz tellallığı yaparak MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan Ali Babacan'ı köşeye sıkıştıran sorular sordu.
MHP Haberi
MHP'li Özarslan'dan Ali Babacan'ı Tuş Eden Sorular

Türkiye'de siyasi kriz olmamasına rağmen kriz tellallığı yaparak MHP ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan ve son olarak 1999 depremi üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi suçlamaya kalkışan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, seviyesi ve ciddiyeti konusunda eleştirdiği Ali Babacan'ın 2. Körfez Savaşı arifesinde, ABD ile "at pazarlığı" yapışını hatırlatarak, at uzmanı Ali Babacan'ın yarım kalan pazarlığı şimdi kiminle devam ettirdiğini sordu.

 

ALİ BABACAN DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

Ali Babacan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında söylediği sözlerinin paylaşıldığı Deva Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Ali Babacan: “99 depremini hatırladım. O gün de bir ortaklık hükûmeti vardı biliyorsunuz. O hükûmetin bir ortağı vardı; Sayın Bahçeli. Bugün yine ülkede ekonomik kriz var, doğal afetler yaşıyoruz ve krizlerin ortağı yine ortak.'' denildi.

 

MHP GENEL SEKRETER YARDIMCISI ÖZARSLAN'DAN ALİ BABACAN'A ZOR SURULAR

 

1999 depremi üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi suçlamaya kalkışan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki göstererek görevde olduğu dönemde yaptığı pazarlıkları hatırlatan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Seviyesi ve ciddiyeti hakkında yeterince kanaat sahibi olduğumuz Babacan'a şunları sormak lazım: 2. Körfez Savaşı arifesinde, ABD ile "at pazarlığı" yapan kimdi? At uzmanı, yarım kalan pazarlığı şimdi kiminle devam ettiriyor? Pazarlık konusu, bu defa nedir?'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Bahadır Bumin Özarslan, kriz tellallığı, yaparak, MHP, Cumhur İttifakı, hedef alan, sorular, at pazarlığı, felaket üzerinden, deprem, kriz
Yorumlar
Haber Yazılımı