MHP'li Avcı'dan İstiklal Marşı Okunması Çağrısı
Haber Detayı
10 Ocak 2021 - Pazar 20:57 Bu haber 3778 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan İstiklal Marşı Okunması Çağrısı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm vatandaşlara balkonlarından İstiklal Marşı okunması için çağrıda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan İstiklal Marşı Okunması Çağrısı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okullarda ve balkonlarda İstiklal Marşı okunması çağrısına destek veren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm vatandaşları ve Teşkilatları 11.01 2021 tarihinde saat:10'da balkonlardan İstiklal Marşı okumaya davet etti.

 

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK NE DEDİ?

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çocuklarımız İstiklal Marşı’mızı aylardır okullarda değil, EBA TV de okuyorlar. Oysa biz her pazartesi ve cuma 'tek nefes' olurduk. Lütfen, yine devam edelim, yarın okullarımızda saat 10.00’da bayrak törenimiz var. Bize pencerelerinizden, evlerinizden katılır mısınız?'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN ADANALILARA ÇAĞRI

 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okullarda ve balkonlarda İstiklal Marşı okunması çağrısına destek veren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan Adanalılara ve Teşkilatlara çağrıda bulunarak, ''HAYDİ ADANA!.. Sayın Bakanımızın çağrısına destek veriyoruz. Pandemi döneminde uzun süredir duyamadığımız, hasret kaldığımız, bağımsızlığımızın  sembolü İstiklal Marşımızı yarın saat 10.00'da balkonlardan, pencerelerden gür sesle okuyalım.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Bünyamin Avcı, Adanalılara çağrı, balkonlardan İstiklal Marşı, oku
Yorumlar
Haber Yazılımı