MHP'li Avcı: Gerçekleri Haykırmak Milli Bir Görevdir
Haber Detayı
10 Ocak 2021 - Pazar 13:05 Bu haber 2300 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Gerçekleri Haykırmak Milli Bir Görevdir
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yalan ve iftiralarla Türk Milletine ve Devletine saldıranlara karşı gerçekleri haykırmanın Milli bir görev olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Gerçekleri Haykırmak Milli Bir Görevdir

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, gazetecilik mesleğinin ve gazetecinin öneminin artışına dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ihanet odaklarının yalan ve iftira üreterek basın ve sosyal medya üzerinden Türk Milletine ve Devletine saldırdığını belirterek, ihanete ve husumete karşı tavır koyan gerçek gazetecilerin büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

 

İHANET ODAKLARI BASIN VE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE SALDIRIYOR

 

Toplumu yönlendiren, kitleleri sürükleyebilen özellikleriyle basın ve sosyal medyanın güvensiz ortamında gerçek bilgiye olan ihtiyaca ve önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Her gün yeni sınırları test edilen iletişim imkânları sayesinde Dünyamız küçük bir köye dönüşüyor. Türkiye ise bulunduğu bölge itibarıyla çok özel ve hassas şartlara sahip. Düşmanı çok, dostu az olan ülkemizde ihanet odaklarının en çok kullandığı alan basın ve sosyal medyadır. Her saniye yalanla, iftirayla topluma kin ve nefret saçan, teröristlere sahip çıkan, kardeşliğimizi, üniter yapımızı hedef alan, milli ve manevi değerlerimize saldıran, milli iradeyi hazmedemeyen, darbelerden medet uman şer odakları, en büyük tehdit haline gelmiştir." dedi.

 

İHANETE VE HUSUMETE KARŞI TAVIR KOYAN GERÇEK GAZETECİLER KIYMETLİ BİR KAZANÇ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Gerçek bilgi kaynaklarını kullanmak ve yaymak suretiyle bu tehlikeyi etkisiz kılmak, hepimizin milli görevidir. Kuşkusuz bu noktada en büyük güvencimiz; ülkemizi, milletimizi seven, topluma karşı sorumluluk hisseden, kamu menfaatini savunan, demokrasiden yana olan, huzur iklimini besleyen, ihanete ve husumete karşı tavır koyan gerçek gazetecilerdir. Bu manada milli ve manevi değerlerle barışık, her türlü tehlikeye karşı toplumu aydınlatan, doğru bilgi sunan, güven veren gazetecileri ülkemiz için çok kıymetli bir kazanç olarak görüyoruz." dedi. 

 

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Çalışan Gazeteciler Gününü bu duygu ve düşüncelerle idrak ediyoruz. Bu vesileyle;  gönlü ülkemizden, milletimizden, şehrimizden yana olan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günlerini tebrik ediyorum. Pandeminin olumsuz şartlarıyla maddi ve manevi olarak yıpranan çalışan gazetecilerin, toplumumuzun tüm kesimleriyle birlikte tez zamanda normal hayata kavuşmalarını diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, yalan ve iftiralar, Türk Milletine saldıran, Devleti hedef alan, 10 Ocak Gazeteciler günü, gerçekleri yazanlar
Yorumlar
Haber Yazılımı