MHP'li Öztürk: Devlet Adabında Saygı Zorunluluktur
Haber Detayı
11 Ocak 2021 - Pazartesi 09:12 Bu haber 1828 kez okundu
 
MHP'li Öztürk: Devlet Adabında Saygı Zorunluluktur
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Devlet adabında sevginin tercih saygının zorunluluk olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk: Devlet Adabında Saygı Zorunluluktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ''Sözde Cumhurbaşkanı'' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile başlayan silsilenin son temsilcisi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devletin başı olduğunu belirterek, Devlet adabında sevginin tercih saygının zorunluluk olduğunu söyledi.

 

DEVLET ADABINDA SEVGİ TERCİH, SAYGI ZORUNLULUKTUR

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kılıçdaroğlu’nun, seçimle iş başına gelmiş ve devletimizin en üst düzey temsilcisi konumundaki Sayın Cumhurbaşkanı için sarf ettiği, 'Sözde Cumhurbaşkanı' ifadesi asla kabul edilemez bir ifade şeklidir. Siyasi görüşü ne olursa olsun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile başlayan silsilenin son temsilcisi olan Sayın Cumhurbaşkanımız, devletimizin başıdır, Cumhurbaşkanıdır ve şahsı için 'Sözde' ifadesini kullanmak devlet adabına uymaz. Devlet adabında, sevgi tercih, saygı ise zorunluluktur.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Devlet adabında, sevgi tercih, saygı zorunluluk, Nezaket, sevgi ve saygı, siyasi gerginlik, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı