MHP'li Akçay: Türk Milleti Ortak Paydasında Buluştuk
Haber Detayı
01 Temmuz 2020 - Çarşamba 13:48 Bu haber 2839 kez okundu
 
MHP'li Akçay: Türk Milleti Ortak Paydasında Buluştuk
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Cumhur İttifakı'nın değerler zeminine bağlı kalıcı ve kurucu bir ittifak olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: Türk Milleti Ortak Paydasında Buluştuk

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP ve Cumhur İttifakı'na yöneltilen vesayet ve davul-tokmak tartışmasına cevap vererek, Cumhur İttifakı'nın seçim ittifakı ya da iktidar koalisyonu olmadığını Türkiye ve Türk Milleti ortak paydasında ideal ve değer birlikteliği olduğunu söyledi. 

 

CUMHUR İTTİFAKI BİR SİSTEM İTTİFAKIDIR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhur İttifakı ne seçim ittifakıdır ne de iktidar koalisyonudur; Cumhur İttifakı bir sistem ittifakıdır, Türkiye ve Türk Milleti ortak paydasında ideal ve değer birlikteliği, millî mutabakat zeminidir. Değerler zeminine dayalı, ilkeli, şeffaf, kalıcı ve kurucu bir ittifaktır.'' dedi.

 

ÜLKE MESELELERİNE YABANCILAŞIP UCUZ SÖYLEMLERLE SİYASET YAPIYORLAR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Kandil ve Pensilvanya’nın vesayetinde rehin kalan Kılıçdaroğlu 'kişi kendinden bilir işi' misali herkesi kendisi gibi vesayet altında sanıyor. İP, Kandil, fetö  ve Hdp ile işbirliği yapan Kılıçdaroğlu herkesin zillet ittifakı gibi çıkar işbirliği ve ucuz hesap yaptığını sanmaktadır. Zillet İttifakında davul Kılıçdaroğlu'nun boynundadır. Tokmağın biri Pensilvanya'da, biri Kandil'de, bir diğeri Hdp'nin elindedir. Kim tokmak vurursa Kılıçdaroğlu ona göre konuşmaktadır. Kulağına üflenen suflelerle konuşan, ülke meselelerine yabancılaşan Kılıçdaroğlu, ucuz söylemleriyle ucuz siyasetin işportacısıdır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Manisa, vesayet tartışması, Cumhur İttifakı, Ak Parti, MHP, MHP Haberleri, Siyaset haberleri, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı