MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Haber Detayı
16 Şubat 2022 - Çarşamba 11:40 Bu haber 2736 kez okundu
 
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına yeni atama yapıldığı açıklandı.
MHP Haberi
MHP İlçe Başkanlığına Yeni Atama Yapıldığı Açıklandı

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Aliağa İlçe Başkanlığı görevini yürütürken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Abdürrahim Aydemir'in yerine, Abdürrahim Aydemir'in eşi Nuray Aydemir'in atandığını açıkladı. Nuray Aydemir İlçe Başkanı olarak atanırken, İlçe Kongresinde seçilen Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı yeniden atandı.

 

MHP İZMİR İL BAŞKANLIĞI'NDAN ATAMA AÇIKLAMASI

 

MHP Aliağa İlçe Başkanlığına yapılan atamayla ilgili bilgilendirmelerde bulunan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın'ın tensipleriyle Aliağa İlçe Başkanlığımıza Nuray Aydemir atanmıştır. Cenab-ı Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin.'' dedi.

 

MHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE ATANAN NURAY AYDEMİR'DEN AÇIKLAMA

 

MHP Kadın Kolları'nda uzun süre görev yaptıktan sonra İlçe Başkanı olan eşinin vefat etmesiyle MHP Aliağa İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Nuray Aydemir, göreve atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdirleri, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın'ın tebliğleri, İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin Beyin görevlendirmeleri ile 15 Şubat 2022 tarihinde MHP  Aliağa İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bizleri bu göreve layık gördükleri için Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye şükranlarımı sunuyor, İlçe başkanı olarak şahsımı Genel Merkeze tavsiye eden, bize güvenen kıymetli il başkanım Veysel Şahin'e de teşekkür ediyorum. Bu görevlendirme ile Yönetim kurulumuzla beraber MHP'yi ilçemizde temsil etme sorumluluğu şahsıma ve ekibimize yüklenmiştir. Milliyetçi Hareket; duadır, duruştur, dirayettir. Teşkilatımız da birliğimiz, bütünlüğümüz ve kutlu davamızın karargâhıdır. Bu kutlu bayrağı Ülkücü bir şuur ve irade ile taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Yaşamı boyunca Ülkücü harekete ve kutsal davaya hizmet eden; 2009 yılından, vefat ettiği 15 Kasım 2021 tarihine kadar 12 yıl MHP Aliağa İlçe başkanlığı görevini büyük bir fedakârlık ve gayretle yapan kıymetli eşim Abdürrahim Aydemir'i rahmetle anıyorum. Hep birlikte; davamız için, Aliağamız için, İzmir’imiz için hayırlı hizmetler yapma gayretinde olacağız. '2023 Lider Ülke Türkiye ve 'İzmir’in Yükselen Yıldızı Aliağa' vizyonuyla birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Rabbim, çıktığımız bu yolda, beraber yürüyeceğimiz arkadaşlarımız ile birlikte davamıza layıkıyla hizmet etmeyi nasip etsin inşallah.'' dedi.

 

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'BU CLAE YEMİNİMİZ VAR ZGEÇİLMEZ! Evet Evet H' görseli olabilir

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, İlçe, Başkanlığına, Yeni, Atama, Yapıldığı, Açıklandı, , , , , , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı