MHP'li Yönter'den İç Savaş Çığırtkanlığı Yapanlara Tepki
Haber Detayı
07 Temmuz 2021 - Çarşamba 11:56 Bu haber 2128 kez okundu
 
MHP'li Yönter'den İç Savaş Çığırtkanlığı Yapanlara Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamaları üzerinden iç savaş çığırtkanlığı yapan TİP'li Barış Atay'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yönter'den İç Savaş Çığırtkanlığı Yapanlara Tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını iç savaş çağrısı olarak nitelendirerek algı operasyonu yapmaya kalkışan TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, canları iç savaş isteyen Barış Atay gibilerin pis emellerinin altında kalacağını ve başaramayacaklarını söyledi. 

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI ÜZERİNDEN KENDİ İSTEKLERİNİ DIŞA VURDULAR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, TBMM Grup Toplantısı'nda; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıktığı, muhalefetin iktidara gelmesi halinde olabilecek olumsuzlukların dillendirildiği ve dokunulmazlık dosyalarının TBMM'de görüşülmesi için çağrı yaptığı açıklamaları konusunda yayınlanan bir haberi sosyal medyadan paylaşan TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay, yaptığı açıklamada, ''Bu iç savaş çağrısıdır. Altında kalırsınız haberiniz olsun!'' dedi. Barış Atay, MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamaları üzerinden algı operasyonu yapmaya kalkıştı.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ''Gazi Meclis; suçun barınağı, suçluların sığınağı, kanun kaçaklarının meskeni ve mekânı olamaz. Fezlekelerin görüşülüp karara bağlanmasını savsaklamak bizim nezdimizde sorunlu ve şaibeli bir tutum olarak değerlendirilecektir. Teröre yardım ve yataklık yaptıkları belgeli ve tespitli bulunan, ellerine şehitlerimizin kanı bulaşan, PKK’nın tasması boğazlarına geçen HDP’li vekillerin uzun süredir gündemde olan fezlekelerinin görüşülmesi niye gecikmektedir? Daha ne olacaktır da suçluların mahkeme karşısına çıkarılması sağlanacaktır? Bu kapsamda TBMM Başkanı’nı göreve davet ediyorum. Zillet ittifakının Türkiye’de sorumluluk aldığı bir süreçte, eskaza Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olduğu bir dönemde zalimlerin ve emperyalist çevrelerin 1,5 asırlık projesi olan Kürdistan’ın kurulması için her şey tamamlanmış, ihanet kıvama gelmiş olacaktır. Tehlike işte budur, tehdit bu denli ağırdır, tezgah bu kadar sinsidir. Türk milleti bunu asla kabul edemez. Bu zilleti çekmeye hiçbir kantar yetmez, yetemez. Milletimiz bir olur, birlik olur, zillete unutamayacağı dersini verir. Türk milleti, ayağa kalkacak ve bu ihanete  topyekûn karşı duracaktır. Teröre teslimiyeti kabul etmeyecektir. Ve etnik bölücülük zilletine geçit vermeyecektir.'' demişti.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER'DEN BARIŞ ATAY'A TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarını hazmedemeyerek, ''Bu iç savaş çağrısıdır. Altında kalırsınız haberiniz olsun!'' cevabını veren TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Canın öyle istiyor değil mi? Pis emellerinizin altında kalacaksınız! Devlet Bahçeli’nin çağrısı huzura, refaha, birliğe ve kardeşliğedir. Dik baş, tok karın, mutlu yarınadır. Senin gibi zillete düşenlerin çağrısı da teröre, kargaşaya, kavgaya ve kaosadır. Başaramayacaksınız!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, sözleri, üzerinden, iç savaş, çığırtkanlığı, algı operasyonu, canları, öyle istedi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı