MHP'li Büyükataman'dan Tank Paleti Açıklaması
Haber Detayı
07 Temmuz 2021 - Çarşamba 13:20 Bu haber 1981 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Tank Paleti Açıklaması
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Tank Paleti üretimi tartışması üzerinden Cumhur İttifakı'nı yıpratmaya çalışan muhalefete tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Tank Paleti Açıklaması

Tank Paleti üretimi tartışması üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'ye yönelik algı operasyonu yapmaya çalışan muhalefete tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, muhalefetin milliyetçilik numaralarıyla kendilerini komik duruma soktuğunu söyledi. 

 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'NİN TANK ÜRETİMİNİ ENGELLEDİĞİNE YÖNELİK ALGI OPERASYONU

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hayal dünyasında kurguladığı satış-peşkeş gibi kavramların ardından şimdi de Sayın Cumhurbaşkanı ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin Türkiye’nin tank üretmesini engellediğini söyleme gafletinde bulunmuş. SİHA’ların sivilleri öldürdüğü iftirasıyla PKK tezlerine taşeronluk ederek Türk SİHA’larını karalamaya kalkan Kılıçdaroğlu’nun sözde tank sevdasının altında da burada üretilecek olan tankların Türk düşmanlarına vereceği zarar olmalıdır.

 

MUHALEFETİN MİLLİYETÇİLİK NUMARALARI

 

Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada söz sahibi konuma yükselmesinden endişe duyan Kılıçdaroğlu; Türkiye tank üretmese, SİHA üretmese, gemi-uçak-helikopter üretmese, velhasılı Türkiye diz çökse herkesten çok sevinecek kadar gayrimillîdir. Türkiye’nin savunma sanayisinde geldiği noktadan rahatsız olanların Türkiye’deki sözcüsü Kılıçdaroğlu’nun kendini komik duruma soktuğu milliyetçilik numaraları kötü bir canlandırmadan başka bir şey değildir.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Tank Paleti, üretimi, tartışması, Milliyetçilik, numarası, canlandırma, algı operasyonu, Cumhur İttifakı, Devlet Bahçeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı