MHP Adana İl Başkanlığından Silahlı Saldırıya Sert Tepki
Haber Detayı
21 Nisan 2023 - Cuma 19:13 Bu haber 2454 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığından Silahlı Saldırıya Sert Tepki
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Teşkilata yapılan silahlı saldırıya sert tepki gösterip Meral Akşener'e göndermelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığından Silahlı Saldırıya Sert Tepki

Ak Parti Çukurova İlçe binasına yapılan silahlı saldırıya tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, TBMM'de kurşunlu şov yapan Meral Akşener'e son saldırıdan dolayı sorumluluk duyup duymadığını sordu.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN MERAL AKŞENER'E KURŞUN ŞOV GÖNDERMESİ

 

Ak Parti Çukurova İlçe binasına yapılan silahlı saldırıya tepki gösterirken, TBMM'de kurşunlu şov yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e göndermelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Asrın felaketine maruz kalan ve büyük acılar yaşayan Türkiye, yaralarını sarma sürecinde aynı zamanda yine asrın seçimine hazırlanmaktadır. İçinde bulunduğumuz dönemde her zamankinden daha fazla demokratik hoşgörüye, birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu açık iken ne yazık ki Ak Parti Çukurova İlçe binasına yapılan silahlı saldırı endişelerimizi artırmıştır. Yakalanan zanlının, muhalefetin Ak Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na yönelik ürettiği kin ve nefret ikliminden etkilendiği, verdiği ifadede ortaya çıkmıştır. İstanbul’da hırsızlık teşebbüsünde bulunan zanlıların kavgası sonucu partisinin binasına tesadüf eden bir kurşun nedeniyle  mağduriyet çıkarmaya çalışan, siyasi fırsatçılıkla Meclis kürsüsünde delirmişçesine kurşun şov yapan hanımefendi, acaba bu son saldırıdan dolayı sorumluluk duymakta mıdır; merak ediyoruz.'' dedi.

 

MUHALEFETİN SİNSİ TUZAKLARINA DÜŞMEYECEĞİZ

 

Silahlı saldırılara ilişkin muhalefetin sinsi tuzaklarına düşmeyeceklerini belirten MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ''Emperyalizme karşı milli duruşuyla bölgemizdeki oyunları bozan, küresel dengede etkin hale gelen, Kafkasya’dan Balkanlara, Ortadoğu’dan Afrika içlerine kadar var olan medeniyet izlerimizi yeniden ihya eden, böylece Devletimize ve Milletimize yeniden özgüven kazandıran Cumhur İttifakı, bu ülkenin düşmanı değil, hizmetkârıdır. Dolayısıyla düşmanı burada değil, PKK’nın, FETÖ’nün, bilumum terör örgütlerinin ve Türkiye’nin hasmı ABD ve güdümündeki devletlerin açıktan destek verdiği ve emel birliği yaptığı bölücü muhalefette aramak lazımdır. Ak Parti Çukurova İlçe binasına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum. Bedeli ne olursa olsun, devletimizi yaşatma kararlılığımız, demokrasimizi, demokratik hoşgörü kültürümüzü, kardeşlik hukukumuzu korumak ve ayakta tutmak için de geçerlidir. Asil ve aziz Türk Milleti, ferasetiyle, basiretiyle ülkemizin bekasına sahip çıkacak, kumar masası tiyatrocularına ve kaos simsarlarına itibar etmeyecek, onların kirli, sinsi tuzaklarına düşmeyecektir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, Teşkilata, yapılan, silahlı saldırıya, sert tepki, gösterip, siyasetçiye, göndermelerde bulundu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı