Bahçeli'den Türkeş'in Anıt Mezarına Ziyarette Açıklamalar
Haber Detayı
21 Nisan 2023 - Cuma 10:22 Bu haber 1229 kez okundu
 
Bahçeli'den Türkeş'in Anıt Mezarına Ziyarette Açıklamalar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayram Namazını kıldıktan sonra ziyaret ettiği Başbuğ Alparslan Türkeş'in anıt mezarında 14 Mayıs seçimlerine yönelik mesaj verdi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Türkeş'in Anıt Mezarına Ziyarette Açıklamalar

Bayram Namazını kıldıktan sonra MHP'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem felaketi nedeniyle buruk bir bayram kutladıklarını belirterek, az bir zaman kalan 14 Mayıs seçimlerine yönelik mesajlar verdi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ANIT MEZARINA ZİYARET

 

Bayram Namazını kıldıktan sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Teşkilat mensuplarıyla birlikte MHP'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbuğ Türkeş'in kabrine kırmızı beyaz karanfil bırakıp, bakır ibrikle su döktü. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Başbuğ Alparslan Türkeş ve tüm Şehitler için dualar edildi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in anıt mezarını ziyareti sonrası programı takip eden gazetecilerin bayramını kurtlayarak soruları cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''6 Şubat'tan bugüne kadar geçen süre içerisinde mübarek Ramazan ayını da kapsayan bir süreç, acılı, hüzünlü geçen bir süreç. Ama şu an için milletçe bir bayrama erişmenin getirdiği ayrı bir mutluluk da var. Şu an için Türkiye'de hayat normalleşiyor. Milletimiz umutla geleceğe bakıyor. Ben, Bayram sonrası gelişmeleri de dikkate aldığımızda Türkiye aynı zamanda millet iradesine de başvuracak bir süreci yaşıyor. Zannediyorum Türk milleti önemli kararlar almak suretiyle Türkiye'deki bu acılı, hüzünlü bütün süreleri aşacak ve milletçe güler yüzlü bir topluluk haline gelebilecek şartlar oluşacaktır. Bu bakımdan Milletimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Huzur içerisinde kaynaşmış, bütünleşmiş, her türlü yanlış ifadelerden uzaklaşmış bir Türkiye ile 14 Mayıs'a ulaşmanın da gayreti içerisinde olmalıyız. İnşallah Cenab-ı Allah bunu nasip edecektir." dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Başbuğ Alparslan Türkeş, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı