MHP'li Yıldız'dan Kapitalistleşen Komünistlere Gönderme
Haber Detayı
21 Nisan 2023 - Cuma 12:25 Bu haber 1062 kez okundu
 
MHP'li Yıldız'dan Kapitalistleşen Komünistlere Gönderme
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Komünistlerin ve bilimum solakların emperyalistleşmesi hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yıldız'dan Kapitalistleşen Komünistlere Gönderme

Emperyalizme karşı olduğunu söyleyen Komünistlerin ve sol düşünce sahiplerinin Kapitalistlerin taşeronluğunu yapar hale gelmesi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, solcu yazarların görmezden geldiği Komünistlerdeki değişim hakkında manidar göndermeler yaptı.

 

KOMÜNİSTLERİN EMPERYALİSTLEŞTİĞİ BİR SÜREÇ YAŞANIYOR

 

Geçmişten bu yana hiçbir siyasi partinin söylem olarak emperyalizme taraf olmadığı bir Türkiye'de, siyasi cenahların emperyalis düşünceyle imtihanı sorgulanır hale geldi. Batı emperyalizmine karşı olduğunu haykıran siyasi parti ve düşünce sahiplerinin, nasıl da emperyalizmin kucağına oturduğu artık daha da net görülüyor.

 

Marksist Leninist bir terör örgütü olarak kurulan ve söylemlerinde Rusçu PKK'nın, gelinen noktada Amerika'nın Ortadoğu'daki taşeronluğuna soyunan Amerikancı bir terör örgütü haline geldiği apaçık görülüyor. Batı emperyalizmine karşı olması gereken İslami cemaatlerden bazılarının nasıl bir Amerikan kuklası haline geldiği, FETÖ terör örgütünün haline bakarak görülebilir. İki terör örgütünün ileri gelenleri zenginlik içinde yaşarken, taraftarlarına fakirlik edebiyatı yapması bir çelişki değil mi?

 

ABD Başkanı Joe Biden'in Türkiye'deki muhalifleri destekleyerek iktidarı değiştirme stratejisine destek olan siyasi partilerin, Amerika ve Avrupa ülkelerinden iktidar dilendiği bir süreç yaşanıyor. Emperyalizme karşı olması gereken ana muhalefet partisinin, İngiliz bankerlerinden 300 milyar dolar borç getirdiğini söyleyerek siyaset yapması, emperyalistlerin dümen suyuna girdiğini göstermez mi? Kamuyu savunduğunu söyleyen ana muhalefet partisinin Altılı Masadaki ortaklarının özelleştirme meraklısı olduğu ise ayrı bir garabettir. Nihayetinde 14 Mayıs seçimlerinin ikinci tura kalması halinde Kemal kılıçdaroğlu'na destek olacakları belli olan Komünist partilerin, ABD ve Avrupa'dan iktidar dilenen bir cumhurbaşkanı adayını destekleyecek olması, ne yaman bir çelişkidir?

 

MHP'Lİ FETİ YILDIZ'DAN KAPİTALİSTLEŞEN SOLAKLARA GÖNDERME

 

Tüm bu gelişmeler üzerine, emperyalizme karşı olduklarını belirtmelerine rağmen emperyalizme karşı yerli ve milli politikalar izleyen Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmeye çalışan Komünist ve solakların, kapitalizme bağlı hale gelmeleri konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir metrelik oy pusulasında iki komünist parti, ana muhalefet hariç sekiz adet sol sosyalist parti, sendikalar, sözüm ona örgütlü sanayi işçileri v.s Solcu yazarlar görmezden gelseler de kapitalizmin değiştiren mekanizmalarına ve bunun sonuçlarına bağımlı hale gelmişlerdir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Feti Yıldız, Komünistler, solaklar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı