MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Çok Önemli Kurultay Çağrısı
Haber Detayı
09 Temmuz 2020 - Perşembe 21:07 Bu haber 6221 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Çok Önemli Kurultay Çağrısı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyük Kurultay'a gidilen süreçte Teşkilatla yaptığı istişare toplantılarında çok önemli mesajlar verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Avcı'dan Çok Önemli Kurultay Çağrısı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Genel Merkezi'nde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda alınan kararları, İl Divan kurulu, İl Yönetim Kurulu, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Başkanları ile ayrı günlerde yaptığı toplantılarda anlatarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarını tüm Teşkilata bildirdi. MHP Pozantı İlçe Teşkilatı'nda gerçekleştirilen istişare toplantısında, İlçe Başkanları ile çok önemli bilgiler paylaşan Başkan Avcı, tüm Teşkilata birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

 

TÜM TEŞKİLATA BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI YAPTI

 

Teşkilatla yaptığı toplantılarda, 14 Mart 2021'de yapılacak olan MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı süreciyle ilgili istişarelerde bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''İnşAllah, kongrelerimizi büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleştireceğiz. Varsa kırgınlıklarımızı, dargınlıklarımızı geride bırakarak her zaman olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi perçinleyeceğiz." diyerek, tüm Teşkilat mensuplarına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

 

MHP'NİN DURUŞU HAİNLERİ VE HASIMLARI ÇILGINA ÇEVİRDİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Türkiye Akdeniz'de; Suriye'de, Irak'ta, Libya'da ve her zeminde milli menfaatlerimizin savunulmasında, terörle, Çin virüsü salgınına karşı mücadelede ve ekonomi sahasında attığı etkin adımlarla önemli kazanımlar sağlıyor. Türk Milleti'ne kurulan her tuzağı bozan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin Liderliğinde, Ak Parti'yle beraber Cumhur İttifakı'nı tesis eden ve 'Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye' için çalışan Milliyetçi Hareket'in bu sürece destek vermesi ise, hainleri ve hasımları çılgına çeviriyor." dedi.

 

BÜYÜK KURULTAY YOLUNDA HAİNLERİ ÇILGINA ÇEVİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Hainleri ve hasımları çılgına çeviren bir başka neden de, Devlet Bahçeli'nin liderliğidir. Sayın Bilge Liderimizle, Genel Merkezimizle, kadrolarımızla, 'Önce ülkem ve milletim' diyen milli siyasetimizle gurur duyuyoruz! Yüce Allah, Bilge Liderimizi başımızdan eksik etmesin, Ülkücü-Milliyetçi Hareket'in eksikliğini vermesin. 'İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak!' parolasıyla, Milli Mücadele'ye ilham kaynağı olan Adana'mıza yakışır çelikleşmiş bir iradeyle Türk Milleti'nin düşmanlarını, birliğimize kasteden hainleri Büyük Kurultay yolunda çılgına çevirmeye devam edeceğiz." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP 13 Olağan Büyük Kurultayı, MHP Adana, İlçe Başkanları, Birlik çağrısı, Adana Haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı