Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Sert Tepki
Haber Detayı
09 Temmuz 2020 - Perşembe 15:14 Bu haber 3196 kez okundu
 
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Sert Tepki
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyelerinin zan altında bırakılmasına tepki gösterdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Bilgili'den Sert Tepki

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Kozan'a hizmet yapılmaması konusunda Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyelerinin zan altında bırakıldığını belirterek, Cumhur İttifakı'nın yapılacak hizmetlere engel olmadığını ve projelere destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

 

KOZAN'A HİZMET YAPILMAMASININ NEDENİ CUMHUR İTTİFAKI DEĞİLDİR

 

Kozan'a hizmet yapılmamasının nedeninin Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyeleri olmadığını belirten AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Belediye Başkanı iş makinesi ve çöp konteynırı almaları için 2 milyon 923 bin TL borçlanma yetkisi istemiştir. 300 işçi çıkarmanın belediye bütçesine maliyeti yaklaşık 9 Milyon TL’dir. Bu tablo karşısında Kozan’ımıza hizmet yapma niyetleri olup olmadığının takdirini Kozan halkımızın takdirine bırakıyoruz. Ak Parti olarak Kozan’ımıza yapılacak olan yatırımlara engel olmak değil her zaman destek olmaktayız. Kozan’a hizmet yapılmamasının sorumlusu asla Cumhur İttifakı meclis üyeleri değil, belediye başkanıdır. Kozan’ımızın menfaatine olan tüm kararlara 'evet' demeye devam edecegiz.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ ZAN ALTINDA BIRAKMAYIN

 

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, ''Kozan Belediye başkanlık makamı Cumhur ittifakı belediye meclis üyelerini zan altında bırakarak hizmete engel oluyorlar diye şikâyet etme makamı değil, hizmet etme makamıdır. Kozanlı vatandaşlarımız Belediye Başkanından hizmet bekliyor. Belediye Başkanının algı taşeronları, halkı aldatmakla harcadıkları enerjiyi Kozan’ımıza hizmet etmek için harcasınlar. İlçemizdeki tüm mahalle ve muhtarlıkların şikâyetleri bellidir Belediye Başkanı hangi mahalle ve sokağa hangi hizmeti getirdiğini açıklasın.'' dedi.

 

KOZAN'A YAPILACAK TÜM HİZMETLERDE DESTEK OLMAYA HAZIRIZ

 

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, ''Belediye Başkanı meclis toplantısın da Kozan’ımızla ilgili yapacağı projeleri ve hizmetleri anlatmak yerine belediye meclis üyelerimizle polemiğe giriyor. Sn.Abdullah Avcı Büyükşehir Belediye Meclis üyemizdir ve Belediye Meclis Grup sözcümüzdür. Kendisine güvenimiz tamdır. Abdullah Bey’in AK Partililiğini sorgulamak, AK Parti’den aday adayı olup da partimiz, Cumhur ittifakı yönünde karar aldıktan sonra Saadet Partisi’nden aday olan Sayın Belediye Başkanının haddine değildir! Sayın Belediye Başkanı 15 aylık süre içerisinde Kozan’ımıza hizmet yapmamıştır. Kendisinden Kozan’ımıza hak ettiği hizmeti yapmasını bekliyoruz. Yapacağı tüm hizmetler ve projelerde Ak Parti olarak destek vermeye hazırız.'' dedi.

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Cumhur İttifakı, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyeleri, Kozan haberleri, Adana Haberleri, hizmetler
Yorumlar
Haber Yazılımı