MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı Rest Çekti
Haber Detayı
09 Temmuz 2020 - Perşembe 18:24 Bu haber 6883 kez okundu
 
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı Rest Çekti
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyelerine yöneltilen iddialara sert bir dille cevap verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı Rest Çekti

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın Cumhur İttifakı Meclis üyelerinin hizmetleri engellediği yönündeki iddialarına sert bir şekilde cevap verdi.

 

KOZAN İLÇESİ'NDE SİYASET HIZLANDI

 

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyelerinin zan altında bırakıldığını söyleyerek tepki göstermişti. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın, Cumhur İttifakı Meclis üyelerinin hizmetleri engellediği yönündeki iddialara sert bir şekilde cevap vermesi, Kozan İlçesi'nde siyaseti hızlandırdı. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, rest çekerek seçimlerin yeniden yapılmasını istedi.

 

 

BORÇLANMA YETKİSİNİ VERDİĞİMİZ HALDE KREDİYİ KULLANMADI

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Kozan Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısında istemediğimiz laflar edilince cevap vermek mecburiyetinde kaldık. İlk olarak 2019 yılında bizden ucu açık sınırsız borçlanma yetkisi istedi. Biz de araştırma yaptık DMO da 700 TL civarında olan çöp konteynırlarını 1000 TL civarında bir fiyata almaya çalıştığını öğrendik. O zaman komisyona sevk ettik. Borçlanma yetkisini daha sonra tekrar isteyinde kendisine yetkiyi verdik. Borçlanma yetkisi Bakanlıktan onaylanmasına rağmen krediyi almadı. Borçlanma yetkisini bir kez daha isteyince samimiyetine güvenmediğimizden yetkiyi vermedik. Bize samimi projelerle gelirse, Kozan'ın yararına olan ne varsa biz elimizi taşın altına koymaya hazırız. Samimi bir şekilde gelirse borçlanma yetkisini veririz.'' dedi.

 

ALLAH İÇİN SÖYLEYİN. KİM PARAŞÜTLE GELDİ?

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Bana Paraşütle indi diyor. Ben doğduğumdan beri Kozan'dayım. Askerlik ve Teşkilatımın verdiği görevler dışında, Kozan'dan ayrılmadım. Ben seçimden seçime Kozan'a gelmedim. Biri seçimi kaybedince Ankara’ya, diğeri kaybedince Sivas'a gitti. ama ben Teşkilatımın başındayım. Allah için soruyorum. Kim paraşütle gelmiş oluyor?'' dedi.

 

KOZAN'DA ERMENİ TARTIŞMASI

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Bir de Ermeni meselesi var. Evet sen Ermenisin. Madem Ermeni değilsin, Mehmet Açıkgöz döneminde Arıkanların hediye ettiği ve protokolde Arıkan Konağı adının verilmesi şartı olmasına rağmen neden Tumlu’dan Develi'ye kadar yüzlerce binlerce Müslüman kanının akıtılmasına sebep olan Kirkor Mıcırıkyan’ın adını konağa verip, 'Yaverin Konağı' diye isim veriyorsun?.  Senin amacın nedir? Daha önce atıl vaziyette bulunan Fermanoğlu değirmenini restore ettirip Fermanoğlu Restorant adını veriyorsun. Bir Gemi yaptırıp baraja bırakıyorsun. Yapılan hizmete lafımız yok ama neden adını Derin Sis koyuyorsun? Derin Sis'in anlamı nedir biliyor musunuz? Derin Sis, 1909 yılında Ermenilerin yaptığı katliamda kullanılan şifredir. Nereden geliyor senin bu ermeni hayranlığın? Benim dedelerimi öldüren Ermenilerin kullandığı şifreyi neden kullanıyorsun? Lazkiye, Halep, Mersin ve Adalarda Ermeni Diasporası ile ne konuştun? Diaspora ile neyin pazarlığını ettin?'' dedi.

 

MADEM DELİKANLI ÇOK. HAYDİ İSTİFA EDİN SEÇİME GİDELİM

 

MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, ''Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, mecliste delikanlı ve yiğitlerin çok olduğunu söylüyor. Bize meydan mı okuyorsun? Biz seni çok iyi biliriz. Madem delikanlı çok, çık istifa et delikanlılığını görelim. Çık delikanlıysan istifa et. Meclis üyelerimizde istifa etsin seçim yenilensin. Hodri meydan. Kozan'a 1,5 yıldır hiç bir şey yapmadın sonra diyorsun ki, Cumhur İttifakı bizi çalıştırmıyor. Kozan’a hizmet edeceksen istifa et.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Hodri meydan, seçim yenilensin, Kozan Haberleri, Adana Haberleri, MHP Haberleri, Cumhur İttifakı Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı