Kanal İstanbul Tartışılırken Kanal Korkuteli Açıldı
Haber Detayı
29 Mayıs 2020 - Cuma 17:24 Bu haber 4523 kez okundu
 
Kanal İstanbul Tartışılırken Kanal Korkuteli Açıldı
Kanal İstanbul tartışması devam ederken, MHP'li Belediye Başkanı Kanal Korkuteli'nin açılışını yaptı.
MHP Haberi
Kanal İstanbul Tartışılırken Kanal Korkuteli Açıldı

İstanbul'a Kanal İstanbul yapılsın mı yapılmasın mı tartışması hala devam ederken, Antalya'nın MHP'li Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, 15 Şubat tarihinde yapımına başlanan Kanal Korkuteli Projesini tamamlayarak açılışını yaptı.

 

MHP'Lİ BAŞKAN İŞLEK SEÇİMLERDE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

 

31 Mart Yerel Seçimleri kampanyasında Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'in Çılgın Projesi olarak tanıtılan Kanal Korkuteli çok kısa bir sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Coronavirüs salgını nedeniyle görkemli bir açılış yapılamadığından dualar eşliğinde hizmete giren Kanal Korkuteli'nin açılış töreni, Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Korkuteli Müftüsü Selim Yazıcı, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, Ak Parti'li ve MHP'li Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

 

PROJELERİMİ GERÇEKLEŞTİRİRKEN ARKAMDA DEVLET BAHÇELİ VAR

 

5 bin 700 metrelik bir yaşam alanı olan ve su, ses ve ışık gösterisi ile gondol gezisi yapılarak hizmete giren Kanal Korkuteli'nin açılış töreninde konuşan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, ''Bugünden itibaren herhalde tüm Antalya, 19 ilçe ve çevre ilçeler konuşmaya başlayacak ve Korkuteli gidilen yer değil, gelinen yer olacak bilinen yer olacak. Bundan sonra da devam eden 4 proje hayata geçmesiyle ilçemize katma değer kazandıracak. Bu can bu bende de olduğu sürece, benim gecem de gündüzüm de Korkuteli. Benim yazımda kışım da Korkuteli. Benim anam da babam da Korkuteli. Benim çoluğum çocuğum da Korkuteli. Ben bu projeleri bitireceğim. Bunları yaparken de benim arkamda duran bir Genel Başkanım Devlet Bahçeli var. Ayrıca Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, İl Başkanımız ve İlçe Başkanıma, Dışişleri Bakanımıza, AK Parti'li İl ve İlçe Başkanlarımız ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Kanal Korkuteli, Kanal İstanbul, MHP Korkuteli
Yorumlar
Haber Yazılımı