MHP'li Avcı: Cumhur İttifakı'na Cephe Açılması Şeytanidir
Haber Detayı
29 Mayıs 2020 - Cuma 10:12 Bu haber 2999 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Cumhur İttifakı'na Cephe Açılması Şeytanidir
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP ve Lider Bahçeli'nin misyonunun Adriyatik'ten Çin seddine kadar tüm coğrafyayı kapsadığını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Cumhur İttifakı'na Cephe Açılması Şeytanidir

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP'nin ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin izlediği siyasetin küresel boyutta bir ağırlığa ve karşılığa sahip olduğunu belirterek, dünyadaki 250 Milyon Türk'ün en güçlü devleti olan Türkiye'nin mazlumların son kalesi olduğunu, MHP ve Lider Bahçeli'nin misyonunun Adriyatik'ten Çin seddine kadar tüm coğrafyayı kapsadığını ve Cumhur İttifakı'nın da milli ve manevi izlerimizi taşıyan veya bize umut bağlayan tüm coğrafya için hayati derecede öneme sahip olduğunu söyledi.

 

TÜRKİYE 250 MİLYON TÜRK'ÜN EN GÜÇLÜ TÜRK DEVLETİ OLARAK MAZLUMLARIN SON KALESİDİR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Türk Milleti’nin, 2. Dünya Savaşı'nın ardından dağılmış, yorgun ve çaresiz düşmüş Osmanlı Devleti'nin yerine canıyla, kanıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti; yer yüzünde yaşayan 250 milyon Türk'ün sahip olduğu en güçlü Türk devletidir. Türkiye; Dünyada sadece Türklerin değil; hakları gasp edilen, itilip kakılan, hakir görülen, kendi varlığını, kimliğini dahi ifade edemeyen, milli, manevi değerleri aşağılanan, yok sayılan, işkence edilen, öldürülen, hatta soy kırıma maruz kalan bütün mazlum halkların da son umudu, son güvencesi, son kalesidir." dedi. 

 

MHP VE LİDERİNİN MİSYONU ADRİYATİK'TEN ÇİN SEDDİNE KADAR OLAN TÜM COĞRAFYAYI KAPSAR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde siyaset üreten MHP de, varlığı bu kadar önemli olan Türkiye Cumhuriyeti’nin moral gücü, umudu, güvencesi ve son kalesidir. 'Önce ülkem ve milletim' ilkesiyle siyaset yapan Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ve MHP'nin çelikleşmiş bir irade ile temsil ettiği milli duruş, sadece Türkiye'deki 83 milyon vatandaşımız için değil, 250 milyon Türk için, ifade ettiğim tüm mazlum halklar için de önemlidir. Bu bakımdan Lider Devlet Bahçeli'nin ve MHP'nin misyonu, Türkiye ile sınırlı değildir; Adriyatik'in de ötelerinden Batı Avrupa'dan, Amerika'dan başlar Çin Seddi'ne kadar tüm coğrafyayı kapsar. Doğu Türkistan'daki soykırım, Kırım'ın haklarının gasp edilmesi, Türkmeneli'nde akan gözyaşı, Karabağ'daki işgal, Yemen'deki yetimler, Arakan'daki vahşet, Filistin'e reva görülen zulüm, Avrupa'da Türk İslam varlığına yönelik saldırılar, Libya'daki terör, hepsi ilgi alanımızdadır." dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI'NA CEPHE AÇILMASI RAHMANİ DEĞİL ŞEYTANİDİR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bu vesileyle buradan şu sonucu çıkarmak da mümkündür. MHP'nin AK Parti ile kurduğu Cumhur İttifakı ve icra ettiği görevler, milli ve manevi izlerimizi taşıyan veya bize umut bağlayan tüm coğrafya için de hayati derecede öneme sahiptir. Bu süreçte fotoğrafın bütününe bakmak lazımdır. Türkiye'nin içeride ihanete, dışarıda husumet cephesine karşı verdiği mücadelenin, ekonomide ortaya koyduğu çabanın, virüs salgınında yaşanan başarının, milli savunmada yaptığı hamle ve sıçramanın ne anlama geldiğini bir kez daha düşünmek gerekir. Değişik gerekçelerle, yalan-dolanla, iftiralarla, darbe söylemiyle, fitne, fesat üreterek, Fetö ve Pkk'nın siyasetiyle Cumhur İttifakı'na karşı cephe açmak rahmani değil, Şeytanidir.'' dedi.

 

TÜRKİYE YARIN BUGÜNDEN DAHA GÜÇLÜ OLACAKTIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''CHP, İP, HDP, SP, FETÖ, PKK konsorsiyumunun maskeli siyasetinde makyaj dökülmüş, gerçek yüz ortaya çıkmıştır. Aziz milletimizin çoğunluğu bu gerçeğin farkındadır; geriye kalan diğer vatandaşlarımızın da bu gerçeği göreceğine ve kabul edeceğini inanıyoruz. Allah’ın izni ve yardımıyla Türkiye Cumhuriyeti yarın bugünden daha güçlü olacak, Dünyada hak ettiği yeri mutlaka alacaktır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin tüm çabası, tüm mesaisi bu kutlu hedefe ulaşılması içindir." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Bünyamin Avcı, MHP Adana Haberleri, T
Yorumlar
Haber Yazılımı