İçişleri Bakanlığından Ümit Özdağ Hakkında Suç Duyurusu
Haber Detayı
11 Mayıs 2022 - Çarşamba 20:21 Bu haber 2944 kez okundu
 
İçişleri Bakanlığından Ümit Özdağ Hakkında Suç Duyurusu
İçişleri Bakanlığı, sığınmacılar konusunda açıklama ve eylemlerde bulunan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulundu.
GÜNDEM Haberi
İçişleri Bakanlığından Ümit Özdağ Hakkında Suç Duyurusu

İçişleri Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü ve Göç İdaresi Başkanlığı, sığınmacılar ve düzensiz göç meselesini kaşımak suretiyle oy devşirmeye çalışırken İçişleri Bakanlığı önünde Bakan Süleyman Soylu'ya yönelik tehditkar sözler sarfeden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında, sığınmacılar üzerinden toplumsal barış ve huzurun hedef aldığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN ÜMİT ÖZDAĞ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

 

İçişleri Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü ve Göç İdaresi Başkanlığı'nın, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosuna, basın ve ifade özgürlüğü sınırlarını aşan açıklamalarıyla sığınmacılar üzerinden toplumsal barış ve huzurun hedef alan Ümit Özdağ hakkında yapılan suç duyurusunda, ''Söz konusu açıklamaların, halkı yabancılara karşı kin ve tahrike yönlendirdiği, demokratik toplum gerekleriyle bağdaşmayan, kamu barışını, kamu düzenini ve kamu güvenliğini tehlikeye düşürecek mahiyette olduğu açıktır.'' denildi.

 

SUÇ DUYURUSU YAPILMASINA TEPKİ GÖSTEREN ÜMİT ÖZDAĞ, DEVLETİN KURUMLARINI HEDEF ALDI

 

Hakkında Savcılık makamınca resen tespit edilecek suçlardan dava açılması talebinde bulunulan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, suç duyurusu bulunulması konusuna sosyal medyadan tepki gösterirken, ''Türk vatanını ve Türk Milleti'nin hakkını savunmakla suçlayabilir ve dahi mahkum edebilirsiniz. Buna rağmen örtülü istilaya direneceğiz. Ama siz bağımsız yargı önünde vatana ihanetten yargılanacaksınız! Türk Milleti'nin vicdanında ise çoktan mahkum oldunuz.'' sözlerini sarfederek, devletin kurumlarını hedef almaya devam etti.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanlığı, sığınmacılar konusunda, açıklama, eylemlerde, bulunan, siyasetçi, hakkında, suç duyurusu, bulundu, Süleyman Soylu, Bakanlık, önünde
Yorumlar
Haber Yazılımı