Genel Başkan Yıldırım'dan Akşener'e Çok Sert Uyarı
Haber Detayı
21 Şubat 2022 - Pazartesi 09:27 Bu haber 4378 kez okundu
 
Genel Başkan Yıldırım'dan Akşener'e Çok Sert Uyarı
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Meral Akşener'i çok sert sözlerle uyardı.
ÜLKÜCÜ Haberi
Genel Başkan Yıldırım'dan Akşener'e Çok Sert Uyarı

Ülkücü Hareket ve MHP'ye ihanet edip terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile aynı siyasi düzlemde politika yaptıkları halde Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için yarışa giren İyi Parti cenahına tepki gösteren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Demirtaş ile kahvaltı masası planı yapan 6’lı Ganyan leydisi olarak tanımladığı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i sert sözlerle uyardı. 

 

AKŞENER, ÇAKIROĞLU'NU ANARKEN PKK'NIN ADINI BİLE ANAMADI

 

Ülkücü Hareket ve MHP'ye ihanet edip terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'yi aklama ve meşrulaştırma yarışına girerek, HDP ile aynı siyasi düzlemde politika yapan ve Türkiye'nin bir bölgesini Kürdistan olarak tanımlayanlara ses çıkarmadığı halde, PKK'lı terör örgütü tarafından Şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmaya kalkışan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ege'de bir yiğit, kocaman bir yürek. Vatan sevdası ve dik duruşuyla adı hep gönüllerimizde yaşayacak. Hayatının baharında alçak terör örgütünün aramızdan kopardığı oğlumuz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehadetinin yıl dönümünde sevgi ve rahmetle anıyorum.'' dedi.

 

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Şehit eden terör örgütü PKK'nın adını, gizli ittifak ortakları HDP'yi küstürmemek için anma açıklamasında telaffuz bile edemeyen Meral Akşener'in, Ülkücü Şehitler üzerinden istismara politikasına devam etmesine Ülkü Ocaklarından sert tepki geldi.

 

GENEL BAŞKAN YILDIRIM'DAN AKŞENER'E ÇOK SERT UYARI

 

Ülkücü Hareket ve MHP'ye ihanet edip terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile aynı siyasi düzlemde politika yaptıkları halde Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için yarışa giren Meral Akşener'i sert bir dille uyaran Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Demirtaş ile kahvaltı masası planı yapan 6’lı Ganyan leydisi ve şürekası sizi uyarıyorum! Değerlerimizi istismardan uzak durun! 'Burası Kürdistan' diyenlere karşı senin veremediğin cevabı Fırat Yılmaz Çakıroğlu haykırdığı için şehit edildi, hangi yüzle şehidimiz diyorsun!'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Genel Başkanı, Ahmet Yiğit Yıldırım, Fırat Yılmaz Çak
Yorumlar
Haber Yazılımı