MHP'li Belediye Başkanı Yıldız'dan Takdir Toplayan Karar
Haber Detayı
20 Şubat 2022 - Pazar 11:14 Bu haber 2449 kez okundu
 
MHP'li Belediye Başkanı Yıldız'dan Takdir Toplayan Karar
Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, son üç yıldan beri su fiyatlarına zam yapmadığı halde bir de indirim kararı aldı.
MHP Haberi
MHP'li Belediye Başkanı Yıldız'dan Takdir Toplayan Karar

Kısıtlı bütçesine rağmen sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet etmekten vazgeçmeyerek son üç yıldan beri su fiyatlarına zam yapmayan Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP'li 229 Belediye Başkanına verdiği talimat gereğince, içme ve sulama suyu fiyatlarında yüzde 7 indirim yaptığını açıkladı. 

 

MHP'Lİ BAŞKAN YILDIZ'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

 

Tüm dünyayı etkilediği gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını sürecinin ekonomileri kötü etkilediği bir dönemde, vatandaşlara destek olmak için ulaşıma, suya, vergiye ve dükkan kiralarına zam yapmayan Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, kısıtlı bütçesinden kaynaklanan zor şartlara rağmen sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye devam ediyor. Kars'ın Kağızman İlçesinde son üç yıldan beri su fiyatlarına zam yapmayan MHP'li Başkan Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP'li 229 Belediye Başkanına verdiği talimat gereğince, içme ve sulama suyu fiyatlarında yüzde 7 indirim yaptığını açıkladı. 

 

BAŞKAN YILDIZ'DAN SU FİYATLARINA İNDİRİM AÇIKLAMASI

 

Son üç yıldan beri su fiyatlarına zam yapmadığı halde bir de indirim kararı alan Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatlarıyla Kağızman Belediyesi olarak içme ve sulama suyunda yüzde 7 indirim yapılmıştır. Pandemi sürecinin başlangıcından bu güne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile ulaşıma, suya, vergiye, dükkan kiralarına meclis kararı ile zam yapılmamıştır. Saygılarımla.'' dedi.

 

MHP KARS İL BAŞKANI ADIGÜZEL'DEN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

 

Son üç yıldan beri su fiyatlarına zam yapmadığı halde bir de indirim kararı alarak, vatandaşların gönlünü kazanmaya devam eden Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız'a teşekkür eden MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin MHP'li 229 Belediye Başkanına verdiği, 'vatandaşların üzerindeki yüklerin hafifletilmesi ve aile bütçelerine katkı sağlanması maksadıyla su fiyatlarında 7 oranında indirim yapılması' talimatı yerine getiren Kağızman Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Yıldız Beye teşekkürlerimi sunuyorum.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'AĞIZMAN "GIZMAN BELEDNIEG S 1923 YIL KAĞIZMAN BELEDİYESİ SON ÜÇ YILLIK İÇME VE KULLANMA SUYU ÜCRET TARİFESİ METREKÜP TARİFE FİYATI 2,5TL 2,5TL 2,5TL 2020 2021 2022 ZAM ORANI 0 0 0' görseli olabilir

Resim

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kağızman Belediye Başkanı, Nevzat Yıldız, son üç yılda, su fiyatlarına, zam yapmayan, indirim kararı, Devlet Bahçeli, Tolga Adıgüzel, MHP Kars, MHP, sosyal belediyecilik
Yorumlar
Haber Yazılımı