MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Şok Davet
Haber Detayı
20 Şubat 2022 - Pazar 19:58 Bu haber 3407 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Şok Davet
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ahmet Davutoğlu'na şok edici bir davette bulunarak, Lider Devlet Bahçeli'nin yanına çağırdı.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Şok Davet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına yönelik sert eleştirilerinin şokundan çıkamadıkça ne yapacağını şaşırdığı için Türkmenlikten bahsedip Ülkücülere selam göndermeye başlayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, siyasi rol gereği Türk Milliyetçiliğine merak saran Ahmet Davutoğlu'nu, Türkmen Beyi Devlet Bahçeli'nin dizinin dibine çökerek ders almaya davet etti.

 

SEROK AHMET NE ZAMAN TÜRKLÜKTEN BAHSETSE BOŞA DÜŞMEKTEDİR

 

Asgari akılla yönettiği küsurat partisini zillete dahil etmek için her türlü ihanete kapısını açık bıraktığını haykıran Ahmet Davutoğlu, iki gündür Sayın Genel Başkanımız hakkında ileri geri konuşarak efendilerine teşekkür borcunu ödemeye çalışmaktadır. Yeni element uydurur gibi Türkmen geleneği uyduran ve buradan da Sayın Genel Başkanımız Türkmen Beyi Devlet Bahçeli’ye dil uzatmaya kalkan Serok Ahmet’in Türk dünyasına dair cehaletini anlatmakla bitirmek imkânsızdır. Serok, Türklükten ne zaman bahsetse boşa düşmektedir.

 

SEROK AHMET ÜLKÜCÜLERE SESLENECEK KADAR HADSİZLEŞMİŞTİR

 

Divan-ü Lügat-it Türk’ün müellifi Kaşgarlı Mahmut’un bu eşsiz eseri Kaşgar’da yazdığını zanneden büyük Türk Milliyetçisi (!) Serok Ahmet, Kılıçdaroğlu’nun yoluna o kadar adapte olmuştur ki Milliyetçi-Ülkücü camiaya seslenebilecek kadar hadsizleşmiştir. MHP tabanına saygı duyduğunu söyleyen Serok! Duyacaksın tabi! Daha dur! O tabanın Sayın Genel Başkanından özür dileyeceksin! Milliyetçi-Ülkücü camia, senin gibi menfaatleri uğruna geçmişini silip atmaz, dün bir parçası olmaktan onur duyduğu değerleri, bugün aşağılamaya kalkmaz.

 

UTANMA SEROK GEL! LİDER DEVLET BAHÇELİ'NİN DİZİNİN DİBİNE ÇÖK

 

“Hep birlikte Türkiye’yiz.” diyerek Sayın Genel Başkanımızdan slogan çalan Serok Ahmet’in bu eşsiz kaynaktan öğreneceği çok şey vardır. Utanma Serok, gel! Sayın Genel Başkanımızın dizinin dibine çök! Milliyetçilik; hırsızlıkla olmaz, bu tedrisattan geçmen şarttır. Sayın Genel Başkanımızı krizlerle, mafyanın ve kokain ticaretinin önünü açmakla itham eden Serok’un akli melekelerinin yerinde olmadığını ispat için başka bir iftirasını göstermeye gerek yoktur. Ağzından çıkanı kulağı duymayan Serok’un yolu yol, sonu son değildir.

 

Açıklama yok.

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyük ataman, şok eden davet, siyasetçiye, Türklük, Türkmen, Yuvarlak Masa, toplantısı, Devlet Bahçeli, dizinin dibine, gel çök, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı