MHP'li Kaba: Kimin Aslan Çakal ve Kedi Olduğu Görülecek
Haber Detayı
21 Şubat 2022 - Pazartesi 11:28 Bu haber 2996 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Kimin Aslan Çakal ve Kedi Olduğu Görülecek
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, neticede kimin aslan, çakal veya kedi yürekli olduğunun görüleceği konusunda açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Kimin Aslan Çakal ve Kedi Olduğu Görülecek

6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısında olmayan HDP ile bir sorun yaşanmayışının verdiği keyifle gittiği konserde, kendisine övgüler yağdıran şarkıcı Erol Evgin'i ayakta alkışlayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, hain güç odaklarının kurgusunda gezinenlerin Türk Milletinden kaçamayacağını belirterek, yakında kimin aslan, çakal veya kedi yürekli olduğunun görüleceğini söyledi.

 

HDP İLE SORUN YAŞANMAYACAĞINI ÖĞRENEN AKŞENER KEYİFLENDİ

 

Cumhur İttifakı'nı devirme toplantılarına katılan siyasi parti sayısını 6'ya çıkarmanın ve gizli ortakları olan 7. siyasi parti HDP ile bir sorun yaşanmayışının keyfiyle eğlenmek için konsere giden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisine ''Bu akşam mangal yürekli bir hanımefendi de var aramızda'' sözleriyle yağcılık yapan şarkıcı Erol Evgin'i ayakta alkışladı. Konserden sonra hızlarını alamayan şarkıcı ve siyasetçi ikilisi, sosyal medya hesaplarından birbirine övgüler yağdırdı.

 

Cumhur İttifakı'nı yıpratıp iktidardan indirmek için her yola başvuran Zillet İttifakı'nın, son zamanlarda şarkıcılardan bile medet umacak kadar düşkün hale gelmesi ve daha iyi Türk Milliyetçisi olduğu iddialarıyla ortaya çıkmasına rağmen terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile aynı kulvarda siyaset yapmaktan geri durmayan Meral Akşener'in izlediği politikalar hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, hain güç odaklarının kurgusunda gezinen muhaliflerin Türk Milletinin vicdanında yok olmaya mahkum olduğunu söyledi. 

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN YUVARLAK MASA TOPLANTISINA VE MERAL AKŞENER'E TEPKİ

 

6 muhalefet partisinin Yuvarlak Masa toplantısına yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gecelerini ve gündüzlerini başkalarının dünyasında geçirmeye alışmış İP cambazı müdire ve zillet ortakları; hatırlatmaya değmez hayatları, siyasetteki kara işbirlikçileri vasıtasıyla koordineli bir şekilde ülke geleceğimizi yontmaya çalışmaktadırlar. Altılı yuvarlak masada tenis topu gibi sağa sola evrilen, zillet cephesinde devinen bu kişiler terör örgütlerinin cazibe merkezi haline gelmişlerdir. Başkalarının hızında akan, HDPKK’nın ritmine uyan, uluslararası para baronlarının döngüsünde dönen, hain güç odaklarının kurgusunda gezinen bu altılı ganyan iştirakçileri, hezeyan içerisinde, bataklığın dibinde milletimizin vicdanında yok olacaklardır.'' dedi.

 

KİMİN ASLAN, KİMİN ÇAKAL, KİMİN KEDİ YÜREKLİ OLDUĞUNA TÜRK MİLLETİ KARAR VERECEK

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e kendisini ayakta alkışlattıracak kadar övgüler yağdıran şarkıcı Erol Evgin'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Gözleri kör, yüreği paslanmış Erol Evgin Efendi, İP müdiresinin yüreğini mangala benzetmiş. Mangalda kül olmuş halini hiç görmemiş olacak ki; kör nefsinin diliyle söylediği şarkılar artık kendi içinde kilitli kalmış, uğultulu bir gürültüye dönüşmüş… Evgin Efendi sen şarkılarını söylemeye devam et! Kimin aslan, kimin çakal, kimin kedi yürekli olduğuna elbette yüce milletimiz karar verir. Sen işine bak!'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, kim aslan, kim çakal, kim
Yorumlar
Haber Yazılımı