Erdoğan'dan Bahçeli Hakkında Önemli Açıklamalar
Haber Detayı
08 Ocak 2021 - Cuma 15:29 Bu haber 2779 kez okundu
 
Erdoğan'dan Bahçeli Hakkında Önemli Açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli ve Cumhur İttifakı'nın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
SİYASET Haberi
Erdoğan'dan Bahçeli Hakkında Önemli Açıklamalar

Muhalif çevrelerin Cumhur İttifakı'nı yıpratma çabaları çerçevesinde İttifakın bozulacağı dedikodularını yaydığı ortamda MHP Lideri Bahçeli'nin evine ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretle ilgili Cuma namazı çıkışında yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Türkiye'nin iç ve dış gelişmelerini mutat olarak görüştüklerini belirterek, bu görüşmelerde Cumhur İttifakı'nın yarınlara devamı için birlik ve beraberliklerini de teyit ettiklerini söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İLE KARŞILIKLI ANALİZLER YAPIYORUZ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhur İttifakı'nın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin sorularını cevaplandırırken, ''MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile yaptığımız görüşme bildiğiniz gibi mutat görüşmelerdir. Ağırlıklı olarak Türkiye'nin dünyadaki ikili ilişkilerini ve terörle yapılan mücadelelerini, Sayın Devlet Bahçeli ile etraflıca görüşüyoruz. Kendisi de yapılan çalışmalara başarı temennilerini hep söylüyor. Önemli konularla ilgili karşılıklı analizler de yapıyoruz. Bundan sonra da neler yapılabileceği konusunda değerlendirmeler yapıyoruz. Aramızdaki Cumhur İttifakı'nın yarınlara devamı için birlik ve beraberliğimizi teyit ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı, analiz yapıyoruz, ittifakın geleceği, görüşmelerimiz mutat, Ak Parti ve MHP, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı