Cübbeli Ahmet Hoca: Karabağ'da Manevi Ordu Açıklaması
Haber Detayı
11 Kasım 2020 - Çarşamba 03:19 Bu haber 6201 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca: Karabağ'da Manevi Ordu Açıklaması
Cübbeli Ahmet Hoca, Türk Milleti Karabağ'ı işgalden kurtarırken Manevi Orduların yardım ettiğini söyledi.
GÜNDEM Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca: Karabağ'da Manevi Ordu Açıklaması

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in işgalden kurtarılan bölgelerde yıllar sonra yeniden ezan sesi duyulacağını söylemesine dikkat çekerek, Manevi Orduların yardımıyla Azerbaycan Ordusunun Karabağ'da büyük bir zafer kazandığını söyledi.

 

TÜRK MİLLETİ KARABAĞ'I ALIRKEN MANEVİ ORDULAR YARDIM ETTİ

 

Türk Milletinin Karabağ'ı işgalden kurtarırken Manevi Orduların yardım ettiğine dikkat çeken Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in: “Her kurtarılan köy ve kasabada yıllar sonra ezan sesi tekrar duyulacak.” demesinden îtibâren zâten bu fethin müyesser olacağını anlamıştık. Böylece mânevî orduların da yardımıyla Âzerbaycan ordusu büyük bir zafer kazandı.'' dedi.

 

KARABAĞ KIYAMETE KADAR MÜSLÜMAN AZERBAYCAN'IN TOPRAĞI OLARAK KALSIN

 

Karabağ'ın kıyamete kadar Müslüman Azerbaycan halkının toprağı olarak kalması için dua eden Cübbeli Ahmet Hoca, ''Bu vesile ile Karabağ'ın kurtuluşunu tebrîk ediyor ve mahşer sabahına kadar Müslüman Azerbaycan halkının toprağı olarak muhâfazasını Cenâb-ı Mevlâ'dan niyâz ediyorum. Bu uğurda şehîd olan askerlere ve vatandaşlara rahmet diliyor, kalanlara sıhhat ve âfiyet ile vatan topraklarında İslâmiyet üzere huzûr ve güvenlik içerisinde hayat sürmelerini Yüce Rabbim'den talep ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, Karabağ zaferi, Türk Milleti, Müslüman Azerbaycan, Azerbaycan Ordusu, Manevi Ordular, yardım etti, Dağlık Karabağ
Yorumlar
Haber Yazılımı