Erşat Salihi'den Başbuğ Atatürk ve Karabağ Açıklaması
Haber Detayı
10 Kasım 2020 - Salı 12:26 Bu haber 19505 kez okundu
 
Erşat Salihi'den Başbuğ Atatürk ve Karabağ Açıklaması
Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Erşat Salihi, Türk Milletinin Karabağ'ı tekrar alarak, Başbuğ Atatürk’ün ölmediğini gösterdiğini söyledi.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Erşat Salihi'den Başbuğ Atatürk ve Karabağ Açıklaması

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıldönümü münasebetiyle manidar bir açıklama yapan Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı Erşat Salihi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başbuğ Atatürk’ü vefat yıldönümünde anarken onun yolundan giden Türk Milletinin Karabağ'ı tekrar alarak, Başbuğ Atatürk’ün ölmediğini ve fikirlerinin yaşadığını gösterdiğini söyledi.

 

TÜRK MİLLETİ ATATÜRK'ÜN ÖLMEDİĞİNİ VE FİKİRLERİNİN YAŞADIĞINI GÖSTERDİ

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat yıldönümünde anlamlı bir açıklama yapan Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başbuğ Atatürk’ün ölümü, bütün Türk dünyası için acı bir gündür. Ancak bugün onun çizdiği yoldan giden yüce Türk milleti, Karabağ’ı aldı ve Nahçıvan’dan Azerbaycan’a bir nefes borusu açtı. Burada anlıyoruz ki; Atatürk ölmedi, fikirleri yaşıyor.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı, Erşat Salihi, Türk Milleti, Karabağ, Başbuğ Atatürk, Azerbaycan, 10 Kasım mesajı
Yorumlar
Haber Yazılımı