MHP'li Avcı: Ateşkes Anlaşmasındaki Sır Çözülmeli
Haber Detayı
10 Kasım 2020 - Salı 20:12 Bu haber 4470 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Ateşkes Anlaşmasındaki Sır Çözülmeli
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Dağlık Karabağ'ın sözde lideri Arayik Harutyunyan'ın itirafındaki sırrın sorgulanması gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Ateşkes Anlaşmasındaki Sır Çözülmeli

Azerbaycan'ın zafer kazanmasından sonra Ermenistan ile yapılan ateşkese kuşkuyla yaklaşan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Dağlık Karabağ'ın sözde lideri Arayik Harutyunyan'ın çatışmaların durmasıyla Karabağ'ın tamamını kaybetmekten kurtuldukları yönündeki itirafının perde arkasının sorgulanması gerektiğini söyledi.

 

28 YILLIK İŞGALE SON VEREN BOZKURTLARA SELAM OLSUN 

 

İşgal edilen topraklarını Ermenistan'dan birer birer alan Azerbaycan'ı ve savaşan Bozkurtları zafer kazanmalarından dolayı tebrik eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Can Azerbaycan zafer yolun açık olsun! 28 yıllık işgale son veren bozkurt yürekli yiğitlere, o yiğitleri cepheye gönderen bağrı yanık Analara selam olsun! Şehitlerimizin ruhu şad olsun!'' dedi.

 

DAĞLIK KARABAĞ'IN SÖZDE LİDERİNİN İTİRAFINDAKİ SIR NEDİR? DİKKAT EDİLMELİ!

 

Ateşkes sonrasında Rus askerinin Barış gücü olarak Karabağ'da olacağı konuşulurken Türk askerinden söz edilmemesi ve Türkiye'nin masada olacağının netleşmemesinden doğan kuşkular ortadayken, Dağlık Karabağ'ın sözde lideri Arayik Harutyunyan'ın çatışmaların durmasıyla Karabağ'ın tamamını kaybetmekten kurtuldukları yönündeki itirafının perde arkasını sorgulayan ve sahada elde edilen kazanımların masada kaybedilmemesi konusunda dikkatli olunması gerektiğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Azerbaycan'ın Zaferi İnşallah kalıcı olur. Ancak Ermeni ve destekçisi düşmanlar namerttir, kalleştir. Sahada kazanıp masada ve devamında kaybetmemek için çok dikkat etmek lazım. Harutyunyan'ın 'Çatışmalar devam etseydi Karabağ’ın tamamını kaybedecektik' sözü ne anlama geliyor?'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Dağlık Karabağ, Ateşkes anlaşması, kuşkulu durumlar, sır çözülmeli, saha ve masa kazanımları, Azerbaycan, Türkiye
Yorumlar
Haber Yazılımı