Başkan Korkut'tan Genel Başkan Yıldırım Açıklaması
Haber Detayı
24 Temmuz 2021 - Cumartesi 12:10 Bu haber 3163 kez okundu
 
Başkan Korkut'tan Genel Başkan Yıldırım Açıklaması
Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Başkan Korkut'tan Genel Başkan Yıldırım Açıklaması

Küresel güçler ve içimizdeki İrlandalıların bitmek tükenmek bilmeyen saldırılarına karşı mücadele ederken eğitim, kültür ve sosyal sorumluluk projeleriyle de gençlerin geleceğe hazırlamasını çok iyi organize eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım hakkında açıklamalarda bulunan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Türk Gençliği’nin geçmişi ile bütünleşip geleceği daha iyi kavrayabilmesi için çaba gösterip Teşkilatlara öncülük eden Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım gibi durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

GENEL BAŞKANIMIZ GİBİ HİÇ DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın çalışmalarıyla Milliyetçi Ülkücü Hareket’in yüz akı oluşuna dikkat çeken ve Adana'da başarılı işlere imza atan Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Göreve atandığı günden beri hiç durmadan yorulmadan eğitim ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra, sosyal sorumluluk projeleriyle, Türk Gençliği’nin geçmişi ile bütünleşip geleceği daha iyi kavrayabilmesi için geliştirilen yapay zeka destekli uygulamalar ile, bizlere öncülük eden Yolbaşçımız, Milliyetçi Ülkücü Hareket’in yüz akı Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'ın her zaman emrindeyiz. Tıpkı Genel Başkanımız gibi hiç durmayacağız, yorulmayacağız.'' dedi.

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adana Ülkü Ocakları, Çağrı Korkut, Ahmet Yiğit Yıldırım, hakkında açıklama, Türk Gençliği, odak 2023, ocakta bul, eğitim, kültür, proje, Ülkücü Haberler, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı