MHP'li Kalyoncu'dan Topyekün Mücadele Önerisi
Haber Detayı
23 Temmuz 2021 - Cuma 20:39 Bu haber 3110 kez okundu
 
MHP'li Kalyoncu'dan Topyekün Mücadele Önerisi
MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, tek bir Bakanlık ya da bir Belediyenin altından kalkamayacağı büyük bir sorunla karşı karşıya olduklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kalyoncu'dan Topyekün Mücadele Önerisi

İklim değişikliğinin kendisini yağışlardaki değişim, sel, fırtına ve kuraklıkla gösterdiğine dikkat çeken MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, iklim değişikliğine karşı mücadelenin tek bir bakanlığın veya belediyenin mücadele edebileceği bir alan olmadığını belirterek, topyekün bir mücadele gerektirdiğini söyledi.

 

TÜRKİYE'DE FIRTINA SİSTEMLERİ DEĞİŞTİ. ÖNLEM ALINMALIDIR

 

Balıkesir’te fırtınadan etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Sürekli uyarıyoruz. Artık fırtına sistemleri ülkemizde değişti binalar, çatılar ve portatif yapılar bu yeni duruma göre düzenlenmelidir. Sahillerimizde alınacak önlemler can ve mal güvenliği açısından önemlidir.

 

SELE KARŞI AKARSU YATAKLARINDAKİ YERLEŞİM YERLERİ GÖZDEN GEÇİRİLMELİ

 

Ülkemizde iklim değişikliğinin etkileri yağışlardaki değişim, sel, fırtına ve kuraklık ile kendini göstermektedir. Sele karşı ülke genelinde akarsu yatakları ve çevresindeki yerleşim yerleri gözden geçirilmeli ve kentsel dönüşüm kapsamında riskli alanlar taşınmalıdır.

 

TEK BİR BAKANLIK YA DA BELEDİYE BU SORUNUN ALTINDAN KALKAMAZ

 

İklim değişikliğine karşı mücadele tek bir bakanlığın veya belediyenin mücadele edebileceği bir alan değildir. Disiplinler arası çalışmaları gerektiren ve acil önlem alınması gereken bir sorun yumağıdır. Kanunlar, işbirliği ve topyekün mücadele gerektiren bir alandır.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir Milletvekili, Hasan Kalyoncu, tek bir Bakanlık, bir Belediye, çözemez, altından kalkamaz, iklim değişikliği, sel, kuraklık, fırtına, mücadele, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı