MHP'li Halil Öztürk'ten Hainlere Önemli Hatırlatma
Haber Detayı
24 Temmuz 2021 - Cumartesi 09:44 Bu haber 2868 kez okundu
 
MHP'li Halil Öztürk'ten Hainlere Önemli Hatırlatma
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye'yi bölmek için her türlü oyunu çevirmekten geri durmayanlara hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Halil Öztürk'ten Hainlere Önemli Hatırlatma

102 yıl önce toplanan Erzurum Kongresi’nde Manda ve himayenin kabul olunamayacağı kararı alınmasının önemine dikkat çeken MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, bir asır sonra Türkiye'yi bölmek için her türlü oyunu çevirmekten geri durmayanlara hatırlatmalarda bulunarak, vatanın parçalanamayacağı haykırılan Erzurum Kongresi’nde Türk Devletinin temellerinin atıldığını söyledi.

 

23 TEMMUZ TARİHİNİN ÖNEMİNİ HAİNLERE HATIRLATMAK İSTERİM

 

MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Küresel sermayecilere, okyanus ötesinden emir alan din tacirlerine, vatanı bölmek için türlü oyunlar çevirenlere, 23 Temmuz tarihinin önemini ve hassasiyetini bir kaz daha hatırlatmak isterim. Bugün, vatanın bir bütün olduğunun ve parçalanamayacağının, manda ve himaye fikrinin katiyetle reddedilişinin ve Türk Devletinin temellerinin atılışının yıl dönümü. Bugün Erzurum Kongresinin yıl dönümü. Kutlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Türkiye, Vatanı bölmek için, her türlü oyunu, oynayan hainlere, hatırlatma, Erzurum kongresi, manda ve himaye, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı