MHP'li Akçay'dan Postmodern Mandacılara Tepki
Haber Detayı
23 Temmuz 2021 - Cuma 18:17 Bu haber 2326 kez okundu
 
MHP'li Akçay'dan Postmodern Mandacılara Tepki
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, bir asır önce amacına ulaşamayan Türk düşmanlarının günümüzde de mandacılarla işbirliği yaptığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay'dan Postmodern Mandacılara Tepki

102 yıl önce toplanan Erzurum Kongresi’nde Manda ve himayenin kabul olunamayacağı kararı alınmasına rağmen günümüzdeki bazı siyasetçilerin manda özlemi çektiğine dikkat çeken MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, bir asır önce amacına ulaşamayan Türk düşmanlarının içimizdeki mandacılarla işbirliği yaptığını belirterek, dün Erzurum Kongresi’ndeki milli ruhun bugün Cumhur İttifakıyla dimdik ayakta olduğunu ve mandacılara geçit vermeyeceğini söyledi.

 

ERZURUM KONGRESİ MİLLİ İRADENİN VE TAM BAĞIMSIZLIĞIN MANİFESTOSUDUR

 

23 Temmuz 1919'da toplanan Erzurum Kongresi ve 4 Eylül 1919'da toplanan Sivas Kongresi ile millet egemenliğinde ilelebet payidar kalacak Türkiye Cumhuriyeti’nin kilometre taşları döşenmiştir. Erzurum Kongresi, millî iradenin ve tam bağımsızlığın manifestosudur. Erzurum Kongresinde alınan kararlar; Misak-ı Milli hedefinde Kurtuluş Savaşı’nı şekillendirmiştir.

 

BİR ASIR ÖNCE AMACINA ULAŞAMAYAN TÜRK DÜŞMANLARI İÇİMİZDEKİ MANDACILARLA BİRLİKTE

 

Bundan 102 yıl önce 23 Temmuz 2019’da toplanan Erzurum Kongresi’nde “Millî sınırlar içinde vatan bir bütündür, bölünemez. Manda ve himaye kabul olunamaz” kararları alınmasına rağmen bugün bazı siyasetçilerin manda özlemi çektiği görülmektedir. Dün amacına ulaşamayan Türk düşmanları, bugün yine ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışmaktadır. İçimizdeki hainler, yurtdışından fonlanan mütareke basını ve manda zihniyetiyle yabancı başkentlerden iktidar dilenen siyasetçiler bunların taşeronluğunu yapmaktadır.

 

ERZURUM KONGRESİ'NDEKİ MİLLİ RUH CUMHUR İTTİFAKIYLA DİMDİK AYAKTADIR

 

Türkiye düşmanları, yerli işbirlikçileri ve manda özlemiyle yabancı başkentlerden iktidar dilenenler ne yaparlarsa yapsınlar ülkemizin birliğini, beraberliğini bozamayacaklardır. Dün Erzurum Kongresi’ndeki milli ruh, bugün Cumhur İttifakıyla dimdik ayaktadır. Türk Milletini milli kurtuluş hedefinde birleştiren Erzurum Kongresi’nin 102’nci yıl dönümünde, İstiklal Mücadelemizin Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm İstiklal Mücadelemizin kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, bir asır önce, amacına ulaşamayan, Türk düşmanları, postmodern mandacı, mandacı zihniyet, Erzurum Kongresi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı