MHP'li Başkan Çay Yapılanlara Dayanamadı ve İsyan Etti
Haber Detayı
24 Temmuz 2021 - Cumartesi 15:16 Bu haber 3605 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Yapılanlara Dayanamadı ve İsyan Etti
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yapılanlara dayanamayarak sitem dolu açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Yapılanlara Dayanamadı ve İsyan Etti

Adana'nın en sıcak günlerine denk gelen Kurban Bayramında tatilin uzamasıyla yaylalara akın eden vatandaşların çevreye karşı duyarsız kalmasına tepki gösteren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kurban Bayram öncesinde tertemiz olan Akköprü mesire alanının ziyarete gelenler tarafından aşırı kirletilmesine daynamayarak isyan etti.

 

ÇÖP KONTEYNERLERİ DURURKEN PİSLİKLERİ SUYA ATANLARA YAZIKLAR OLSUN

 

Çevre temizliğine her zaman özen gösteren ve Kurban Bayram öncesinde her tarafın pırıl pırıl görünmesini sağlayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Bayram tatili süresince mesire alanlarının aşırı kirletilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Gerçekten bunu yapanlar insan olabilir mi diye içimden geçmiyor değil, Akköprü mesire alanımız 15 gün önce bu tabloydu çalışma arkadaşlarım temizledi. O kadar fazla çöp banatlar ve konteynerlara rağmen bu kadar pisliği bu suyun içine atan zihniyet size yazıklar olsun. Evinizin içi nasıl sizin gerçekten merak ediyorum. Biraz vicdanınız, İnsanlığınız, Vatan sevginiz ve çevre duyarlılığınız yoksa zaten yaşamanızın da bu şekilde bir anlamı olmayacaktır. Pozantı Belediyesi görevini yerine getirirken yine size temiz bir ortam hazırladı. Biraz utanırsınız belki bugünden sonra unutmayın o pisliklerinizi temizleyenler de birer insan. Onlarında Birer Ailesi var.'' dedi.

 

Bir 1 kişi, su kütlesi ve ağaç görseli olabilir

 

Bir ağaç ve açık hava görseli olabilir

 

Bir doğa, ağaç ve su kütlesi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Kurban Bayramı, tatili, çevreyi kirletenler, sitem etti, vatandaşlar, çevre duyarlılığı, çöpleri suya atan, isyan etti
Yorumlar
Haber Yazılımı