Bakan Kurum'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
18 Temmuz 2020 - Cumartesi 01:00 Bu haber 10816 kez okundu
 
Bakan Kurum'dan Devlet Bahçeli Açıklaması
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmaniye'de MHP Lideri Bahçeli'nin hemşehrileriyle yol arkadaşlığı yapmanın önemli olduğunu söyledi.
SİYASET Haberi
Bakan Kurum'dan Devlet Bahçeli Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmaniye'de katıldığı bir dizi proğramda yaptığı konuşmalarda, Osmaniye'yi 2023, 2053 ve 2071'e taşımak için önemli projeleri kararlaştırdıklarını ve Cumhur İttifakı'yla güçlenerek yola devam ettiklerini belirterek, bunun en güzel öreneğini de Sayın Devlet Bahçeli Bey'in memleketinde onun hemşehrileriyle yaptığımız yol arkadaşlığında gördüklerini söyledi.

 

ŞEHİTLER DİYARI OSMANİYE'Yİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Osmaniye'nin Bahçe İlçesi'nde düzenlenen halk buluşmasında yaptığı konuşmada, ''Şehitler diyarı Osmaniye'yi 2023, 2053 ve 2071'e taşımak için önemli projelere karar verdik. Osmaniye'de inşa edilecek 735 konutun temelleri atıldı. 6 ay gibi kısa bir sürede yüzde 50'si tamamlandı. 2021'in başında da vatandaşlarımıza teslim etmeyi planlıyoruz. 50 dönüm üzerinde yapılacak Şelale Teras Projesi için belediyeye İller Bankası aracılığıyla 1 milyon 250 bin lira hibe desteği sağladık. Osmaniye'yi sokak sokak gezerek, projeleri yerinde inceledik.'' dedi.

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN HEMŞEHRİLERİYLE YOL ARKADAŞLIĞI YAPIYORUZ

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Hep söylüyoruz, 'Güçlü Türkiye'nin yolu güçlü şehirlerden geçer.' Biz bu yolda, şehirlerimizi güçlü kılmak için elimizden gelen tüm çabayı ve gayreti göstermeye inşallah devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, çıktığımız bu yolda yılmadan, yorulmadan, büyük bir aşkla yürüyeceğiz. 'Aşkla çalışan, koşan yorulmaz.' diyeceğiz. Osmaniye'yi, Bahçe'yi yeniden imar, inşa edeceğiz. Dev projeler yapmaya, milletimizin gönlüne girmeye, milletimizin duasını almaya devam edeceğiz. 18 yıl önce başlattığımız kutlu yürüyüşümüz, Cumhur İttifakı'yla güçlenerek yoluna devam etmektedir. Bunun en güzel örneğini de Osmaniye’de, Sayın Devlet Bahçeli Bey'in memleketinde, onun hemşehrileriyle yaptığımız yol arkadaşlığında görüyoruz. Allah bu birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, yol arkadaşlığımızı daim etsin." dedi.

 

OSMANİYE'NİN BİZİM YANIMIZDA AYRI BİR YERİ VARDIR

 

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti İl Başkanı Hamza Tor'u ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Hamdolsun şehrimizin geleceği adına birçok kararı da aldık. Bu projelerin bir kısmını hayata geçirmeye başladık. Bir kısmı proje safhasında. İnşallah onlar da en kısa sürede vatandaşımızın hizmetine sunulacaktır. Osmaniye, en fazla şehit verer illerimiz arasındadır. 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişimi sırasında il başkanlığı önünde 10 bin vatandaşımızın birleştiği, saat 22.30 sıralarında ki burada bir arada olduğu çok önemli bir duruşu sergilemiş bir şehir. Aslında vatanı için bayrağı için, bu ülkenin birliği için, beraberliği için, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için bir olmuş, beraber olmuş ve 18 yıldır arkasında dimdik durmuş şehirdir. Bu anlamda Osmaniye'yi biz ayrı bir yere koyuyoruz." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakan Kurum Osmaniyede, Devlet Bahçeli, MHP, Cumhur İttifakı, 2023 Hedefi, Ak Parti, Osmaniye yatırımları
Yorumlar
Haber Yazılımı