MHP'li Karadağ'dan Ermenistan'a Sert Uyarı
Haber Detayı
17 Temmuz 2020 - Cuma 21:10 Bu haber 5264 kez okundu
 
MHP'li Karadağ'dan Ermenistan'a Sert Uyarı
MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Azerbaycan'a saldıran Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'dan bir an önce çıkması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Karadağ'dan Ermenistan'a Sert Uyarı

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, TBMM Genel Kurulu'nda Ermenistan'ın Azerbaycan saldırısını kınamak için yaptığı konuşmada, Ermenistan'ın işgal ettiği Dağlık Karabağ bölgesinden bir an önce çıkması gerektiğini belirterek, Türk'e kefen biçenin ölümünün korkunç olacağını söyledi.

 

ERMENİSTAN'IN AZERBAYCAN SALDIRISINI ŞİDDETLE KINIYORUM

 

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, ''Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan'ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıda 1'i tümgeneral olmak üzere 7 Azerbaycan askeri ve 1 sivil vatandaş şehit oldu. Saldırıyı şiddetle kınıyor, hayatını kaybeden Azerbaycanlı şehitlerimiz için kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı diliyorum.'' dedi.

 

ERMENİSTAN DAĞLIK KARABAĞ'DAN DERHAL ÇIKMALIDIR

 

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, ''Ermeni tarafı bu tür tehlikeli taktiklerden vazgeçmeli, işgal ettiği Dağlık Karabağ bölgesinden bir an önce çekilmeli ve uluslararası hukukun yolunu seçmelidir. Türkiye toprak bütünlüğünü koruma mücadelesinde tüm imkânlarıyla Azerbaycan'ın yanında yer almaya devam edecektir.'' dedi.

 

TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR

 

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, ''Buradan, Ermenistan ve arkasındaki tüm güçlere sesleniyorum: Kürşad'ın narasıyla çıktık Tanrı Dağı'ndan, Ruhumuzu kandırdık Orhun'un kaynağından, Bu kaynaktan içenin yürekleri tunç olur, Türk'e kefen biçenin ölümü korkunç olur." dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, Azerbaycan Ermenistan, Ermenistan saldırısı, Türkiye ve Azerbaycan, türke kefen biçen, Kürşad, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı