Eski Belediye Başkanı MHP'ye Geçti
Haber Detayı
17 Temmuz 2020 - Cuma 19:01 Bu haber 4711 kez okundu
 
Eski Belediye Başkanı MHP'ye Geçti
Eski Belediye Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisine katıldı.
MHP Haberi
Eski Belediye Başkanı MHP'ye Geçti

2009 - 2019  yılları arasında 10 yıl Akçakale Belediye Başkanlığı görevini yapan Abdulhakim Ayhan, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ile birlikte MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ziyaret ederek, MHP'ye katıldı.

 

ABDULHAKİM AYHAN'IN SİYASİ HAYATI

 

2009 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi'nden aday olup Akçakale Belediye Başkanı seçilen Abdulhakim Ayhan, daha sonra Ak Parti'ye geçerek devam ettiği siyasi hayatına, 2019 yılına kadar Belediye Başkanı olarak devam etti.

 

2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den aday olamayınca Saadet Partisi'ne geçip aday olan Abdulhakim Ayhan seçimleri kaybetti. Dört ay önce MHP'li Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ile görüşme yapan Abdulhakim Ayhan, bozkurt selamı yaparak MHP'ye geçme sinyali vermişti.

 

Son olarak, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ile birlikte MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ziyaret eden Abdulhakim Ayhan'a MHP Genel Merkezi'nde rozeti takıldı. Abdulhakim Ayhan'ın MHP'ye katılımı, Abdullah Çetinkaya tarafından (Abdulhakim Ayhan Fan hesabı)  sosyal medyadan yapılan açıklamada duyuruldu.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, takım elbise ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Akçakale eski Belediye Başkanı, Abdulhakim Ayhan, MHP Akçakale, MHP Şanlıurfa, MHPye katılım, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı