Adana'nın Çukurova İlçesi'nde Yetki Türk Eğitim-Sen'e Geçti
Haber Detayı
18 Temmuz 2020 - Cumartesi 12:43 Bu haber 8540 kez okundu
 
Adana'nın Çukurova İlçesi'nde Yetki Türk Eğitim-Sen'e Geçti
Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Çukurova'da yetkinin Türk Eğitim-Sen'e geçtiğini açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Adana'nın Çukurova İlçesi'nde Yetki Türk Eğitim-Sen'e Geçti

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Adana'nın merkez ilçelerinde 2019 yılına oranla üye sayısını arttırdıklarını belirterek, başarılı çalışmalar neticesinde Çukurova'da yetkinin Türk Eğitim-Sen'e geçtiğini söyledi.

 

ÇUKUROVA İLÇESİ'NDE YETKİ TÜRK EĞİTİM-SEN'E GEÇTİ

 

Türk Eğitim Sen Adana 1 Nolu Şube kapsamında olan Çukurova İlçesi'nde yetkinin Türk Eğitim-Sen'e geçmesi konusunda açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, ''2020 mutabakat dönemi merkez ilçelerimiz için bugün sona ermiştir. Türk Eğitim-Sen Adana özelinde dört merkez ilçenin dördünde de 2019’a göre üye sayısını arttırırken bir sendika ise dört merkez ilçenin dördünde de; 2019’a göre Seyhan’da da Çukurova’da da Sarıçam’da da Yüreğir’de de üye kaydedip, bir önceki mutabakata göre ekside kapatmıştır. 2019 yılına oranla üye sayısını arttırdıkları merkez ilçe yoktur, düşüşleri ortadadır, Çukurova’da da yetki Türk Eğitim-Sen’e geçmiştir. Camiamızın desteği, Allah’ın da izni ve yardımıyla inananlar ordusu gümbür gümbür gelmektedir.'' dedi.

 

HAKLI OLANIN GÜÇLÜ OLDUĞUNU HERKESE GÖSTERDİK

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, ''Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 151 Dik duruşla Yetkili  Sendikanın Türk Eğitim-Sen olmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Siz orada sadece yetkiyi almadınız, sadece bir sendikanın temsilcileriyle de mücadele etmediniz. Kimle mücadele ettiğiniz Türk Egitim-Sen'in kıymetli emanetler bölümünde saklıdır. Siz orada öyle bir duruş gösterip öyle bir ders verdiniz ki güçlü olanın ben haklıyım dediği bir dönemde, haklı olanın güçlü olduğunu gösterdiniz. Bu yetkiniz birilerine ders birilerine de nasihat olsun. Allah hepinizden razı ve memnun olsun.'' dedi.

 

İNSANI MUTLU EDEN MÜCADELE VE ZAFERİDİR

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, ''Harekatın küllerinden doğduğu bu kutlu şehirde, ilkeli ve onurlu mücadelenin adresi olan Türk Eğitim-Sen’de görev almayı alnımıza kader diye yazan ve bu kutlu görevi bizlere nasip eden Allah’a sonsuz şükürler olsun! Baki hayatı unutup fani hayatın gündelik çıkarları uğruna bizleri bir menfaat sürüsüne dahil etmeyen, çıkar ve torpil üzerine kurulu bir yapıya boyun eğdirtmeyen ve kul hakkını da unutturmayan O Yüce yaratıcıya hamdüsenalar olsun. İnsanı mutlu eden, mücadele ve zaferdir. Değerli olan hiçbir şey de mücadelesiz kazanılmamıştır. Samimiyetsiz bir mücadele, sadakatsiz bir süreç, cahil bir düzen, toplumu aldatan bir anlayış, nefsine teslim olmuş bir kazanç, gayesini unutmuş bir hayat, İslamdan yoksun bir yaşayış ve Türk Milliyetçiliği davasından uzak bir zafer bizlerden uzak olsun. "Bizim İlkemiz, Önce Ülkemiz" diyerek inandığı değerler adına mücadelesine devam eden, bu mücadelemizde bizlere güç veren Büyük Türk Eğitim-Sen ailesine mensup Eğitim Çalışanı arkadaşlarımıza da selam olsun.'' dedi.

 

LİYAKATSİZLİĞİ SEÇENLER İÇİN  KAYBETME KORKUSU BUNDAN SONRA SEÇİM DEĞİL KADERDİR

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, ''Liyakatsizliği seçenler için kaybetme korkusu ve kaygısıyla yaşamak bu saatten sonra artık bir seçim değil kaderdir. 'Sayıya sığan her şey tükenir.' der Hz Ali. Gönüllere giremeyenlerin, ilkelerini sayısal değerlere değişenlerin ve her şeyi sadece bir sayıdan ibaret sananların tükenecekleri de bir hakikattir. Birileri tarafından anlamsız bir sevinç yumağına dönüştürülüp uğruna kaleye bayrak dikilen, başka birileri öyle ya da böyle emek harcasın biz reklamını yaparız denilen, ayakların yere basmadığı bir anlayışın göstergesi olarak paraşüt uçurtulan yetki; tarafımızca da alınabilir başka birileri de bu yetkiyi alabilir. Biz, yetkinin başka birileri tarafından alınmasına tahammül ederiz ama bizim kaybetmeye tahammülümüzün olmayacağı unsur yetkiyi kaybetmek değil; ahlaksızlığın ahlak gibi gösterilmesidir, haksızlığın hakmış gibi kabul görmesidir, emeğin çalınmasıdır, oturduğu yerden başarı elde edildiğinin sanılmasıdır ve iyilik yapanın karşılık beklediği bir zihniyetin galip gelmesidir.'' dedi.

 

YETKİNİN ALINMASINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, ''Bizim mücadelemiz yetki bayrağını göklere dikmek değil, kendi nefsimizi yerle bir etmektir. Eğitim çalışanlarının ekonomik, özlük ve sosyal hakları noktasında ilkeli ve kararlı bir mücadele ortaya koymaktır. Bu noktadan bakıldığında, biz etki noktasında zaten yetkili olduğumuzu biliyoruz. Camiamızla aramızda oluşan gönül bağı, sayısal değerlerin çok daha üstündedir ve sayısal değerlerden çok daha kıymetlidir. Bizim için yetki; gönüllerde olmaktır. Hamdolsun ki bu yetkiyi hiç kaybetmedik. Nihayete eren yetki döneminde Çukurova İlçemizde işi ehline teslim eden, Türk Eğitim-Sen’i yetkili kılan eğitim çalışanlarımıza; bu süreçte desteğini bizlerden esirgemeyen her bir dava arkadaşımıza, işyeri temsilcilerimize, İlçe Yönetim Kurulumuza, Merkez Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, saygılar sunarız. Bu yetkiyle birlikte bize verilen kıymetli emanetin ve anlamlı mesajın farkında olduğumuzun da bilinmesiniz isteriz. Bu başarı Adana için yeterli mi? Elbette değil! Şunu samimiyetle ifade etmeliyim ki Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan’ın ortaya koyduğu duruş ve irade bu yetkinin en büyük etkenidir ve çok daha fazlasını hak etmektedir. Hedefimiz aynı azim, inanç ve kararlılıkla daha büyük başarılara imza atıp, her alanda ve her anlamda hak edene hakkını teslim etmektir.'' dedi.

 

İNANDIĞIMIZ DEĞERLER ADINA KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, ''Varsın birileri yürüdüğünü sansın; biz sağlıklı yürüyüş adına değil inandığımız değerler adına koşmaya devam edeceğiz. Diken üstünde yürüyenlerimizi, ateş üstünde yürüyenlerimizi ve yürekleriyle bizleri koşturanları hafızamızda canlı tutup, bir yengece doğru yürümesini asla öğretemeyeceklerini tekrar tekrar anlatacağız. Doğru yolda yürümek için yanlış insanların değil doğru insanların üstünü çizenleri hep birlikte silip atacağız.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Türkiye Kamu Sen Adana, İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Kamu Sen, Çukurova da yetki, Sendikacılık, Milliyetçi Sendika, Adana Haberleri, Ülkücü Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı