MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli Güven Tazeledi
Haber Detayı
23 Ağustos 2020 - Pazar 22:49 Bu haber 5899 kez okundu
 
MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli Güven Tazeledi
MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli Güven Tazeledi

Coronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Devlet Bahçeli Tesisleri'nde yapılan MHP Ceyhan İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

 

MHP Ceyhan İlçe Başkanı Erdoğan Ekli, İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, ''1969 yılının 8-9 Şubat tarihlerinde Adana'da yakılan Milliyetçi Türkiye meşalesi, memleketimizin dört bir yanını ışığıyla aydınlatarak ilkelerimizden taviz vermeden yoluna devam etmektedir. Ülkemizin düştüğü her dar boğazda ayağa kaldıran Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin liderliğinde 'İstikbal için birlik, İstiklal için dirlik, kazanan Türkiye olacak' diyerek, ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu ve sancılı süreçte bugün burada aramızda bulunan her dava arkadaşımız, bu yoldaki dikenlere çalılara ayaklarına takılacak taşlara talip olmuştur. Zora göğsünü siper etmeyi, imkansızlığa kol kanat germeyi, tuzakları bozmayı ve kurulan oyunları yerle yeksan etmeyi kendilerine görev bilmişlerdir. Şeytanı kendine yol arkadaşı edinen ve fitneyi fesadı tek çözüm sayanlar ile dün işimiz yoktu bugün de yok, yarında olmayacaktır. Bu hareketin kuruluş felsefesinde hamurundaki en büyük kudret teslim olmuş bir inanmışlıktır. Bu inanmışlığa halel getirecek, bu emanete leke sürecek kimselerin semtimizde ve gönlümüzde de yeri yoktur. Bu şuur ve bilinçle 13 olağan büyük kurultayımıza gittiğimiz bu süreçte gerçekleştirdiğimiz Ceyhan İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP Ceyhan İlçe Kongresine gönderdiği mesaj katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. MHP Lideri Bahçeli, mesajında, ''Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ceyhan, İlçe Kongresi, Erdoğan Ekli, güven tazeledi, yeniden seçildi, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı