MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Hedefini Açıkladı
Haber Detayı
24 Ağustos 2020 - Pazartesi 10:11 Bu haber 12915 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Hedefini Açıkladı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'da tamamlanan 6 İlçe Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı Hedefini Açıkladı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'da tamamlanan Ceyhan, Çukurova, Kozan, Sarıçam, Seyhan ve Yüreğir ilçe Kongreleri ile ilgili yaptığı açıklamada, Adana'nın tüm İlçelerinde MHP'nin oylarını arttırıp Cumhur İttifakı olarak başarılı olacaklarını söyledi.

 

ADANA'DA YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ

 

Adana Teşkilatlarında tamamlanan ve mevcut İlçe Başkanlarının güven tazelediği 6 ilçe Kongresinden MHP'nin güçlenerek çıktığını belirten  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,  ''Çıkardığımız derslerle, kazandığımız tecrübelerle Adana’da yeni bir sayfa açıyoruz. Sizlerden, halkımızdan, üç hilale gönül vermiş değerli mensuplarımızdan aldığımız güçle hep birlikte Milliyetçi Hareket’in bayrağını Adana’da burçlara dikeceğiz inşallah. Sizlere güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde birlik ve beraberlik içinde aşamayacağız hiçbir engel yoktur.'' dedi. 

 

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE HER HEDEFİ YAKALAYACAK İRADEYE SAHİBİZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Birlik ve beraberlik içinde olunduğunda Başbuğumuzun izinde Liderimizin emrinde her hedefi yakalayabilecek iradeye sahibiz. Adana’da en iyisinden unumuz, şekerimiz, yağımız var ve biz bunu hep birlikte helva yapacağız. Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere beraberinde tüm ilçeleri kazanacağız. Bilge liderimize güvenen, üç hilale gönül veren, MHP’nin ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen politikasını benimseyen vatandaşlarımızla, sizlerle birlikte, Cumhur İttifakı olarak Adana’da bu hedefi başaracağız. Salgın hastalık nedeniyle kongrelere vatandaşları davet edemedik. Kusura bakmasınlar, anlayışlarına sığınıyoruz. Diğer zamanlarda kapımız ve gönlümüz 24 saat açıktır.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, iç mekan, şunu diyen bir yazı 'KAZANAN TÜRKİYE OLACAK istiklal için birlik istikbal için dirlik KAZANAN TÜRKİYE OLACAK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTISI ÇUKUROVA BAŞKANLIĞI SAMINCEON TARIH:23 CUMARTESİ'

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bünyamin Avcı, güçlenerek çıktık, 6 ilçe kongresi, yeni bir sayfa, MHP H
Yorumlar
Haber Yazılımı