MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma Güven Tazeledi
Haber Detayı
23 Ağustos 2020 - Pazar 21:12 Bu haber 5523 kez okundu
 
MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma Güven Tazeledi
MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma Güven Tazeledi

Coronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Sarıçam Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan MHP Sarıçam İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN ZAFERİ İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

 

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, "Başta vatanımızı karşılıksız seven, gerektiğinde gözünü kırpmadan canını vermeye her daim hazır bulunan biz Ülkücüler ve Türk Milliyetçilerine büyük görev düşmektedir. Biz tüm kadrolarımız ile bunun bilinci ve şuuru içindeyiz. Türk vatanının bölünmez bütünlüğü ve Türk Milletinin refah ve selameti için Türk Devletinin ebed-müddet baki kalması ve Türk Milliyetçiliğinin zaferi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu gaye uğrunda azim ve kararlılık bizden takdir ise yüce Allah'tandır. Bütün dava arkadaşlarımızı, delegelerimizi ve vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum. İlçe Kongremizin Sarıçamımıza, Adanamıza ve Milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP Sarıçam İlçe Kongresine gönderdiği mesaj katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. MHP Lideri Bahçeli, mesajında, ''Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

 

Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Sarıçam, İlçe kongresi, Mustafa Kızılelma, Bilal Uludağ, Bünyamin Avcı, güven tazeledi, yeniden seçildi, MHP Haberleri, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı