Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Türkiye'ye Kutlama
Haber Detayı
18 Haziran 2020 - Perşembe 20:09 Bu haber 8524 kez okundu
 
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Türkiye'ye Kutlama
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk diplomasisinin başarılı çalışmasıyla Türkiye'nin uluslararası arenada büyük nüfuz kazandığını söyledi.
TÜRK DÜNYASI Haberi
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Türkiye'ye Kutlama

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, BM 75. Genel Kurul Başkanlığına Türkiye'nin adayı eski AB Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır'ın seçilmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Volkan Bozkır'ı kutladı.

 

TÜRKİYE ULUSLARARASI ARENADA BÜYÜK BİR NÜFUZ KAZANDI

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Birleşmiş Milletler'de ilk kez bir Türk temsilcinin yüksek bir göreve seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türk diplomasisinin liderliğiniz altında yürüttüğü tutarlı ve başarılı faaliyet sayesinde ülkeniz uluslararası arenada büyük nüfuz kazandı. Azerbaycan ve Türkiye arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin ortak çabalarımızla başarılı bir şekilde devam edeceğinden eminim. Bu fırsatı değerlendirerek, size sağlık ve başarılar, kardeş Türk halkına daimi refah diliyorum." dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Volkan Bozkır, Birleşmiş Milletler, BM, Türklerin başarısı
Yorumlar
Haber Yazılımı