Ahmet Davutoğlu ve Hakan Şükür'ün FETÖ Tartışması
Haber Detayı
20 Temmuz 2020 - Pazartesi 21:20 Bu haber 10181 kez okundu
 
Ahmet Davutoğlu ve Hakan Şükür'ün FETÖ Tartışması
Ahmet Davutoğlu ile Hakan Şükür arasında FETÖ'nün siyasi ayağı tartışması yaşandı.
SİYASET Haberi
Ahmet Davutoğlu ve Hakan Şükür'ün FETÖ Tartışması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, FETÖ'nün siyasi ayağı olarak suçladığı FETÖ firarisi eski futbolcu ve eski Milletvekili Hakan Şükür, sosyal medyadan Davutoğlu'na cevap vererek, ''Zaman ve Aksiyon dergisinde yazarlık yaptın. Siz ne ayaksınız herkes biliyor.'' dedi.

 

AHMET DAVUTOĞLU HAKAN ŞÜKÜR İÇİN NE DEDİ?

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir gazetecinin FETÖ'nün siyasi ayağı ile ilgili sorusuna verdiği cevapta, ''FETÖ ile organik bağı olduğu istihbari ya da hukuki olarak tescil edilmiş siyasetçiler FETÖ’nün siyasi ayaklarıdır. Bazıları özellikle bu ayakları sürdürdüler. Mesela Hakan Şükür, milletvekiliydi. Şimdi bunlar siyasi ayaktı.'' demişti.

 

HAKAN ŞÜKÜR AHMET DAVUTOĞLU'NA NE CEVAP VERDİ?

 

FETÖ firarisi eski futbolcu ve eski Milletvekili Hakan Şükür, kendisine FETÖ'nün siyasi ayağı diyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na sosyal medyadan cevap vererek, ''Ne siyasi ayağı küçük enişte? Ben yıllarca Zaman ve Aksiyon dergisinde yazarlık yapmadım ama sen yaptın Sn. Davutoğlu. Bence bilmem neyin siyasi ayağı filan derken lafın öncesini sonrasını hatta nereye varacağını iyi bilmek lazım. Ben kimsenin ayağı değilim. Ülkemin namusu ile emeği ile çalışıp kazanmış ve ülkesine hizmet etmiş biriyim. Partinize alırken siz söylediniz. Ama siz ne ayaksınız herkes biliyor. Sen ve tayfan sabah aksam yalvararak partinize aldiniz. Bu ifadeleri şerefli inançlı bir insan söylemez. Ben, hergün şikayet ettiğin partiden istifa ettim, sen kovuldun.'' dedi.

 

ÖNEMLİ NOT:

 

FETÖ firarisi eski futbolcu ve eski Milletvekili Hakan Şükür'ün sosyal medyadan yaptığı açıklamaların tamamını, hakaret içeren bölümler olduğu için yayınlanmamıştır. Sadece bir kısmı habere konu edilmiştir.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ahmet Davutoğlu, Hakan Şükür, FETÖ Tartışması, siyasi ayak tartışması, siyasi ayak kim, FETÖnün siyasi ayağı
Yorumlar
Haber Yazılımı