MHP'li Enginyurt İhraç İstemiyle Disipline Sevk Edildi
Haber Detayı
20 Temmuz 2020 - Pazartesi 17:04 Bu haber 5777 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt İhraç İstemiyle Disipline Sevk Edildi
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu'na sev edildiği açıklandı.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt İhraç İstemiyle Disipline Sevk Edildi

MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu'na sev edildiğini açıkladı.

 

MHP'Lİ ENGİNYURT BASINA YAPTIĞI AÇIKLAMADA NE DEMİŞTİ?

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Altaş TV'de katıldığı bir proğramda Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Ordu proğramına MHP'li Milletvekillerinin ve MHP İl Başkanlığının çağrılmadığını belirterek, Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket edildiği halde kendilerinin toplantıya çağırılmamasını ve açıklanan fındık rekoltesini eleştirdi. MHP'li Enginyurt yaptığı açıklamada, ''Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakı'ndan başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Her söze başladığımızda Cumhur İttifakı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün Tarım Bakanı. Biz anlatamıyor muyuz projeleri? Muhalefet mi ettik size?'' demişti.

 

ENGİNYURT'UN DİSİPLİN KURULU'NA SEVK EDİLMESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

 

MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un Disiplin Kurulu'na sev edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'' dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Erkan Akçay, MHP Ordu, kesin ihraç, kesin ihraç istemi, basın açıklaması, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı